Dark mode


A+ | Скинути | A-
Військовий ЗСУ назвав перспективи ПТРК на передовій і переваги “Стугни” та FPV-дронів
Військовий ЗСУ назвав перспективи ПТРК на передовій і переваги “Стугни” та FPV-дронів
Командир ПТРК із позивним “Джек” заявив, що всі підрозділи протитанкових ракет проходять попередню ретельну підготовку, щоб успішно знищувати ворожу бронетехніку.

Про це він сказав в інтерв’ю виданню “Фокус”, додавши, що українські комплекси “Стугна” показують відмінні результати в роботі.

Військовий зазначив, що українські захисники докладають багато зусиль для знищення техніки окупантів, оскільки їм доводиться підбирати час, враховувати висоту або низину місцевості та погодні умови.

За його словами, після запуску і знищення окупаційної техніки найголовніше – швидко зібратися і переміститися, бо противник одразу визначить місце удару і почне бомбити всім, що є в розпорядженні.

Джек запевнив, що ПТРК не зникнуть з поля бою, але більшу частину роботи візьмуть на себе безпілотники FPV, бо вони можуть вражати з відстані 10-12 кілометрів, порівняно з ПТРК, у яких дальність удвічі менша.

Він також додав, що комплекси мають лазерне наведення, а бронетехніка іноді оснащується сучасними системами захисту. Екіпаж бачить, що його машину атакують, електроніка визначає напрямок лазерного променя, і в цей момент бронемашина починає атакувати та випускати дим.

Командир наголосив, що набагато простіше навести на ціль безпілотник, хоча FPV складно контролювати, але навіть якщо його буде збито, він гарантує, що жоден солдат не загине, а це найважливіше завдання на передовій.

Сообщение Військовий ЗСУ назвав перспективи ПТРК на передовій і переваги “Стугни” та FPV-дронів появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9713
Опубліковано: 04.04.24