Dark mode


A+ | Скинути | A-
Підлий і цинічний напад: Зеленський про удар РФ по Харкову та загибель рятувальників
Підлий і цинічний напад: Зеленський про удар РФ по Харкову та загибель рятувальників
Президент України Володимир Зеленський відреагував на удар російської армії по Харкову 4 квітня. Він наголосив, що посиленням захисту наших міст і сіл протиповітряною обороною допоможе зберегти життя.

Про це він написав на своїй сторінці у соціальній мережі X.

— Удар по Харкову, по звичайному житловому будинку. З трьома Shahed. Підлий і цинічний напад, коли рятувальники прибули на місце теракту, терористи атакували знову. В результаті атаки загинуло чотири людини. Серед них і наші рятувальники: Владислав Логінов, Сергій Байдалінов та Володимир Матюшенко. Також загинула цивільна особа – Зоя Бондюкова. Висловлюю щирі співчуття родинам та близьким загиблих, – написав президент.

Крім того, понад десять осіб дістали поранення. Зеленський заявив, що російські терористи понесуть відповідальність за свої дії у Харкові та всі акти агресії проти нашого народу.

— Ми працюємо з нашими партнерами над посиленням захисту наших міст і сіл та захистом наших громадян. Посилення спроможностей протиповітряної оборони України – це безпосередньо порятунок людських життів, – наголосив глава держави.

Вибухи в Харкові 4 квітня

Вибухи в Харкові 4 квітня почали гриміти, починаючи з першої ночі. У місті пошкоджено три багатоповерхівки, три автомобілі рятувальників, дві карети швидкої допомоги, будівлю лікарні.

Загинули троє рятувальників та 69-річна цивільна жінка. Ще 12 осіб, зокрема поліцейський та медсестра, поранені.

Читайте також

Назавжди в строю: у МВС назвали імена загиблих у Харкові рятувальників

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15569
Опубліковано: 04.04.24