Dark mode


A+ | Скинути | A-
Вечірки, драг-шоу та виступ Go-A: що чекає фанів Євробачення 2024 у Мальме
Вечірки, драг-шоу та виступ Go-A: що чекає фанів Євробачення 2024 у Мальме
За місяць до початку Євробачення 2024 з’явилася програма заходів, які чекають єврофанатів у шведському Мальме. Для гостей та жителів міста підготували виступи артистів, вечірки та різноманітне дозвілля.

Євробачення 2024: що чекає єврофанів у Мальме

Центром розваг протягом тижня перед гранд-фіналом стане Eurovision Village у парку Фолькетс. Там на сцені Euphoria Stage виступатимуть артисти. Також у доступі єврофанів будуть сцени Tattoo Stage та Dancing Queen Stage.

Friisgatan перетвориться на вулицю Євробачення з кількома майданчиками для виступів і місцями, де можна буде замовити напої та їжу. Крім того, в районі Malmö Live і Центрального вокзалу Мальме також з’являться невеликі майданчики для концертів і виступів.

– Де б ви не опинилися в місті, ви зможете взяти участь у якомусь заході, пов’язаному з Євробаченням. Коротше кажучи: наше щасливе місце, – зазначили організатори конкурсу.

На фанатів чекають танцювальні номери 90-х, вечір із гуртом ABBA, концерт хору Happy Voices, драг-шоу, а також виступ українського гурту Go-А.

Cвяткові заходи триватимуть з 4 по 11 травня. З повною програмою Євробачення 2024 та розкладом виступів артистів можна ознайомитися за посиланням.

Нагадаємо, що Україну на Євробаченні 2024 представлятиме дует Alyona Alyona та Jerry Heil з піснею Teresa & Maria. Вони вийдуть на сцену конкурсу у першому півфіналі (7 травня) під номером п’ять.

Читайте також

Прогнози букмекерів на Євробачення 2024 змінилися: Україна йде вниз

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 25156
Опубліковано: 04.04.24