Dark mode


A+ | Скинути | A-
Чотириразовий чемпіон Ф-1 може повернутися до королівських перегонів
Чотириразовий чемпіон Ф-1 може повернутися до королівських перегонів
Чотириразовий чемпіон Формули-1 Себастьян Феттель зізнався, що думає про повернення до королівських перегонів після розмови з керівником команди Mercedes Тото Вольффом та іншими керівниками спортивних команд.

Про це німецький гонщик зізнався в інтерв’ю Sky Sports News.

Відповідаючи на запитання, чи не шукає він місця у команді Формули-1 на наступний сезон, Феттель сказав:

— Потенційно так, тому що у мене немає місця, але питання в тому, чи шукаю я його? Я думаю, що це залежить від пропозиції. Я пішов з Формули-1, щоб не для того, аби повертатися, але я також сказав, що ніколи не знаєш, що може статися. Так що я думаю, що це все ще в силі, – сказав Феттель.

Спортсмен додав, що є речі, за якими він сумує, здебільшого – це конкуренція.

Він також підтвердив, що розмовляв з босом Mercedes Тото Вольффом, але сказав, що розмова не стосувалася потенційного місця у команді. Феттель сказав, що вони “коротко обговорили всю ситуацію в цілому”.

Реакція Гемілтона на можливе повернення Феттеля

Британець Льюїс Гемілтон заявив, що був би радий поверненню Феттеля у Формулу-1. За його словами, це було б чудово, якби його у команді замінив саме німецький гонщик.

— Я б дуже хотів, щоб Себ повернувся, Він був би чудовим варіантом для команди. Німецький гонщик, багаторазовий переможець чемпіонатів світу, людина, яка має дивовижні цінності і продовжує вести цю команду вперед. Я був би радий, якби він повернувся, – сказав Гемілтон напередодні Гран-прі Японії.

36-річний Себастьян Феттель завершив кар’єру у Формулі-1 у 2022 році після 16-ти проведених сезонів.

Після рішення Льюїса Гемілтона приєднатися з 2025 року до команди Ferrari, у Mercedes з’явилося вакантне місце пілота. Так само теоретично є варіант з Red Bull, адже контракт пілота команди Серхіо Переса добігає завершення.

Читайте також

Може, вип’ємо кави? Бос Mercedes розповів, як Гемілтон повідомив про перехід у Ferrari

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 21073
Опубліковано: 04.04.24