Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росіяни продовжують наступати на різних напрямках фронту – ISW
Росіяни продовжують наступати на різних напрямках фронту – ISW
Росіяни продовжують масований наступ на кількох напрямках. Вони змогли просунутися до східної околиці Часового Яру, повідомляє ISW.

У Луганській області були запеклі бої в районі Авдіївки, Ямполівки, Тернів, Білогорівки, проте позиційних змін на лінії фронту не відбулося. У Донецькій області російським штурмовикам вдалося просунутися до східної околиці Часового Яру. ЗСУ довелося відступити під натиском противника.

Армія Росії збільшила темп наступу на сході України. Вони атакують позиції ЗСУ на Авдіївському, Лиманському та Бахмутському напрямках. Росіянам вдалося просунутися на захід і північний схід від Бахмута, на північ від Веселого, на північний захід від Берестового і захопити частину південного Іванівського.

Важкі бої точилися в районі Виїмок, Спірного, Верхньокам’янського, Богданівки, Іванівського, Ступочок, Кліщіївки, Андріївки, Яснобродівки, Невельського. Росіянам вдалося просунутися на південний схід від Уманського і Семенівки. Противник активно наступає, поки дозволяють погодні умови.

Також росіяни просунулися на захід від Донецька і на схід від Красногорівки. Бої тривали в районі Георгіївки, Новомихайлівки, Водяного та Костянтинівки, Работиного, Вербного, Кринок, проте змін на лінії фронту поки що не відбулося.

 

Сообщение Росіяни продовжують наступати на різних напрямках фронту – ISW появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 20267
Опубліковано: 05.04.24