Dark mode


A+ | Скинути | A-
ЗСУ атакували Росію 53 дронами: результати удари поки уточнюються
ЗСУ атакували Росію 53 дронами: результати удари поки уточнюються
Сьогодні вранці ЗСУ атакували територію 5 російських регіонів 53 безпілотниками літакового типу.

За інформацією, що з’явилася в українських Telegram-каналах, російським ППО вдалося збити в Ростовській області 44 безпілотники, у Краснодарському краї – 6, у Курській, Саратовській і Бєлгородській областях – по одному.

Українським безпілотникам не вдалося долетіти до військового аеродрому Морозовська, де базуються бомбардувальники. У Ростовській області було пошкоджено електропідстанцію. Без світла залишилися 1,6 тис. осіб. Зараз тривають роботи з відновлення електропостачання.

У Саратовській області збили безпілотник, що прямував до військового аеродрому Енгельс. Під час його падіння руйнувань не було, і ніхто не постраждав. У Краснодарському краї безпілотники ЗСУ прямували до Єйська, де також розташований російський військовий аеродром, але їх збила ППО противника.

У Курській області внаслідок атаки 2 дронів-камікадзе постраждали 4 будинки в селі Коров’яківка в Глушківському районі. Обійшлося без постраждалих. У селі В’язовому в Бєлгородській області внаслідок удару безпілотника постраждали будівлі школи, дитсадка та Будинку культури.

 

Сообщение ЗСУ атакували Росію 53 дронами: результати удари поки уточнюються появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13485
Опубліковано: 05.04.24