Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зеленського визнали найпопулярнішим лідером у Європі – Euronews
Зеленського визнали найпопулярнішим лідером у Європі – Euronews
Майже половина громадян ЄС позитивно ставляться до президента України Володимира Зеленського. При цьому в різних країнах Європи показники відрізняються, повідомляє “Euronews”.

Опитування було проведено серед 26 тис. респондентів із 18 країн ЄС. Воно показало, що 47% європейців позитивно ставляться до Володимира Зеленського, а 32% – негативно. Решта 21% опитаних не визначилися з думкою, оскільки знають про президента України недостатньо.

Проте опитування показало, що Володимир Зеленський – найпопулярніший і найулюбленіший європейський політик. У Фінляндії його політику схвалюють 81% опитаних, у Швеції – 74%, у Данії та Португалії – 72%, в Іспанії – 64%. Негативну думку про президента України мають 60% опитаних в Угорщині, 57% у Греції, 56% у Болгарії, 50% у Словаччині, 47% в Австрії, 41% в Італії, 37% у Чехії.

У ФРН 41% опитаних позитивно ставляться до Зеленського, 36% – негативно. У Румунії 49% добре ставляться до президента України, 40% повністю не схвалюють його політику. У Польщі Зеленському симпатизують 57% опитаних, а негативно до нього ставляться 24%.

Сообщение Зеленського визнали найпопулярнішим лідером у Європі – Euronews появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11970
Опубліковано: 05.04.24