Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Німеччині випустять спеціальні банківські картки для українських біженців
У Німеччині випустять спеціальні банківські картки для українських біженців
Українські біженці у ФРН незабаром отримають спеціальні банківські картки, що мають обмеження на використання коштів, які надаються як допомога, повідомляє “Reuters”.

Законопроєкт про випуск цих карток уже погоджено в парламенті ФРН, і скоро його винесуть на голосування в нижній палаті. Після цього в Німеччині буде випущено карти для біженців, і всі виплати від держави надходитимуть тільки на них.

Влада отримає повний контроль за витратами українців, яким було надано притулок у країні. Переказувати гроші за кордон буде заборонено. Грошима з карт можна буде оплачувати тільки необхідні для життя покупки.

Раніше в Німеччині деякі землі вже запровадили подібні картки для біженців, які можна використовувати тільки для покупок, і наполягали, щоб вони з’явилися в усій країні. Тепер у ФРН з’явиться правова база для їх повсюдного запровадження.

Німеччина є дуже привабливою країною для українських біженців через високі допомоги та різну допомогу. Українці прагнуть сюди перебратися з інших країн ЄС. Щомісяця в країну прибуває близько 19 тис нових любителів високих допомог, які залишаються жити в Німеччині, але при цьому не прагнуть знайти роботу.

Влада ФРН вирішила знизити привабливість країни для мігрантів введенням карт з обмеженням використання грошей, що надходять як допомога. Крім того, у країні поступово посилюють правила перебування біженців і планують зменшити розмір виплат. Німці втомилися від присутності українських ледарів, які не хочуть працювати та інтегруватися в суспільство, а прагнуть лише отримувати допомогу та скаржитися на життя, щоб надання допомоги не припинялося.

Сообщение У Німеччині випустять спеціальні банківські картки для українських біженців появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16404
Опубліковано: 06.04.24