Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ф’юрі тоді виглядав жахливо: Арум назвав умову, за якої Усик може перемогти
Ф’юрі тоді виглядав жахливо: Арум назвав умову, за якої Усик може перемогти
Промоутер та голова компанії Top Rank Боб Арум поділився думками про майбутній бій за звання абсолютного чемпіона в надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі.

Боб Арум про бій Усик – Ф’юрі

На його думку, це буде великий поєдинок, безумовно історичний бій. Про це пише Box Nation, посилаючись на слова 92-річного Арума.

— Я завжди вважав, що Ф’юрі був великим фаворитом через свої габарити, а його боксерські здібності будуть не під силу Усику, – сказав Арум.

За його словами, він дуже стурбований тим, як британський боксер виглядав у своєму останньому поєдинку проти Франсіса Нганну у Ріяді у жовтні 2023 року.

— Я був там. Я просто подумав, що він виглядав жахливо. У мене є два пояснення цьому — або він не тренувався, або він просто старіє. Про це ми дізнаємося 18 травня. Якщо Тайсон буде на висоті. Якщо ми побачимо Ф’юрі, який був в останніх двох боях з Вайлдером і Вайтом, то Усик або будь-який інший супертяж не зможе здолати, – вважає Арум.

Він також назвав Олександра Усика чудовим спортсменом, але “можливо, він уже не той, що раніше”. Він поставив риторичне запитання, що українець можливо вразливий до ударів по корпусу, пригадавши поєдинок Усика проти Даніеля Дюбуа.

Коли відбудеться бій Усик – Ф’юрі

Бій Усик – Ф’юрі у саудівському Ріяді перенесли на 18 травня 2024 року через травму британського боксера під час спарингу.

Спершу поєдинок мав відбутися в грудні, але британець не встигав підготуватися до бою через виснажливий бій у жовтні проти Франсіса Нганну.

Станом на зараз відомо, що в андекарді бою Усик – Ф’юрі заплановано дев’ять поєдинків, зокрема два чемпіонських. Також серед учасників боксерського вечора – українець Даніель Лапін.

Читайте також

Усик про Ф’юрі: Я використаю проти нього всі його козирі

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14352
Опубліковано: 08.04.24