Dark mode


A+ | Скинути | A-
Сьогодні Девід Кемерон і Ентоні Блінкен обговорять подальшу допомогу Україні
Сьогодні Девід Кемерон і Ентоні Блінкен обговорять подальшу допомогу Україні
Сьогодні у Вашингтоні зустрінуться глава МЗС Великої Британії Девід Кемерон і державний секретар США Ентоні Блінкен, повідомляє “Reuters”.

Вони обговорять важливість подальшої підтримки України, а також необхідність чинити тиск на Конгрес США, щоб політики оперативно розглянули законопроект про надання допомоги.

Девід Кемерон наголосив, що перемога України важлива для утвердження демократичних цінностей, а також для безпеки США та Європи. Поразка України у війні покаже всьому світу слабкість її союзників, і це може мати погані наслідки, оскільки стане своєрідним сигналом для Китаю, Північної Кореї та Ірану.

Глава МЗС Великої Британії планує зустрітися в США з лідерами республіканців і демократів у Конгресі. Він має намір пояснити їм, наскільки важливо ухвалити рішення про продовження допомоги Україні, і які будуть наслідки, якщо це питання знову буде відкладено на невизначений термін.

Україна зіткнулася з великими проблемами на фронті через затримку допомоги від США. На фронті не вистачає озброєння та боєприпасів, а віра в перемогу в лавах ЗСУ починає зменшуватися. Військові починають підозрювати, що союзники зрадили Україну, тому не поспішають надавати допомогу у війні.

Сообщение Сьогодні Девід Кемерон і Ентоні Блінкен обговорять подальшу допомогу Україні появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12519
Опубліковано: 09.04.24