Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Бундестазі запропонували ФРН купувати озброєння у США і передавати його Україні
У Бундестазі запропонували ФРН купувати озброєння у США і передавати його Україні
Німеччина може купувати у США озброєння і боєприпаси, а потім передавати їх Україні як допомогу ЗСУ, повідомляє “Цензор.нет”.

За словами голови комітету Бундестагу із закордонних справ Міхаеля Рота, Україна давно б програла війну, якби союзники її не підтримували понад 2 роки. Отже, Україну потрібно продовжувати підтримувати і надавати їй для фронту все необхідне.

“Я закликаю всіх нас у Європі знайти прагматичні та швидкі рішення. І якщо Україна потребує більшої кількості засобів протиповітряної оборони, то ми повинні самі подивитися на наші власні арсенали. Наприклад, що ми, як європейці, ще можемо надати в плані Patriot? У разі необхідності ми повинні купувати те, що потрібно Україні, у США, і швидко надавати це Україні”, – додав Рот.

Німеччина підтримує Україну від самого початку війни з Росією. Вона надала велику кількість військової та гуманітарної допомоги, а також прийняла на своїй території біженців з України та забезпечила їх усім необхідним для гідного життя. Економіка ФРН одна з найпотужніших у ЄС. У Німеччини є можливість витрачати набагато більше грошей на допомогу Україні.

Сообщение У Бундестазі запропонували ФРН купувати озброєння у США і передавати його Україні появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9549
Опубліковано: 09.04.24