Dark mode


A+ | Скинути | A-
Заблокувала всюди: Міцкевич зізнався, чи спілкується з Поляковою після скандалу
Заблокувала всюди: Міцкевич зізнався, чи спілкується з Поляковою після скандалу
Зірковий кухар Влад Міцкевич зізнався, чи спілкується зі співачкою Олею Поляковою після заяви, що у них був “таємний роман”.

Чи спілкується Міцкевич з Поляковою після скандалу

Влад повідомив, що після скандалу Оля заблокувала його у всіх соціальних мережах, тому зараз вони не підтримують спілкування.

– Вона мене заблокувала, якщо не помиляюся, всюди. Ми маємо розуміти, що кожній людині потрібен час: пробачити чи не пробачити. Мені здається, що пробачити можна все. Тримати образу на це я не бачу сенсу. По-моєму, було б розумніше зараз спілкуватися зі мною і зробити на цьому якийсь продукт, щоб було цікаво, – сказав він.

Також Міцкевич зізнався, що після того, як оприлюднив спільні фото з Поляковою, вибачився перед її чоловіком, бізнесменом Вадимом Буряковським.

– Я з усіма знайомий, із чоловіком теж. Він нормальний чоловік. З Машею знайомий, з Алісою. Спілкувалися ми дуже-дуже близько. Я впевнений, що між нами була велика симпатія. Звичайно, я вибачився, написав Вадику, що вибач, така ситуація склалася, більше ніколи не буду чіпати твою сім’ю і все інше, – сказав Міцкевич.

Раніше Влад Міцкевич заявив, що у нього нібито був роман із Олею Поляковою. За слова кулінара, вони зустрічалися таємно рік і навіть жили разом, проте співачка вирішила піти.

Згодом Влад видалив провокаційні сториз і вибачився перед артисткою, зазначивши, що все сказане – наклеп і вплив антидепресантів із алкоголем.

Читайте також

Не промовчав: чоловік Полякової відреагував на її “роман” з Міцкевичем

Фото: Влад Міцкевич, Оля Полякова

Джерело: Богдан Беспалов

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9722
Опубліковано: 09.04.24