Dark mode


A+ | Скинути | A-
Конкурент Instagram: TikTok представить додаток для обміну фото
Конкурент Instagram: TikTok представить додаток для обміну фото
TikTok запустить власний сервіс обміну фотографіями – TikTok Notes. Щоправда, про терміни реалізації новинки не повідомляється.

Що відомо про новий сервіс від творців TikTok

Так, про майбутню новинку стало відомо всередині відеосервісу – користувачі почали отримувати повідомлення про швидку появу TikTok Notes.

Очікується, що в застосунку можна буде публікувати фотографії та відображати створені раніше пости в TikTok. Щоправда, від останньої функції можна буде відмовитися.

Представники популярного відеосервісу підтвердили роботу над новинкою, і поки розробка недоступна. Коли саме запустять сервіс – не уточнили.

Відомо, що сервіс розробляють щонайменше з березня 2023 року – тоді один блогер виявив у програмному TikTok згадку сервісу для поширення фотографій. Розробники навіть залишили логотип сервісу, на якому красується символ P.

Утім, у власників застосунку ByteDance є й більш актуальні проблеми – TikTok можуть заборонити в Україні. Не виключено, що на такий крок влада піде в разі аналогічного рішення в США. В Америці перевіряють сервіс на потенційну можливість збору даних і передання інформації в Китай. Тиск на сервіс збільшується в останні місяці.

Читайте також

У стилі TikTok та Instagram: у Facebook з’являться повноекранні вертикальні відео

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10360
Опубліковано: 09.04.24