Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Дніпрі розпочали відновлення будинку, пошкодженого однією з російських дронових атак. Безпілотник влучив у верхні поверхи дев’ятиповерхівки. Рятувальна операція тривала понад 12 годин. Тепер за справу візьмуться будівельники, повідомляє FREEДОМ. Кварти
У Дніпрі розпочали відновлення будинку, пошкодженого однією з російських дронових атак. Безпілотник влучив у верхні поверхи дев’ятиповерхівки. Рятувальна операція тривала понад 12 годин. Тепер за справу візьмуться будівельники, повідомляє FREEДОМ.  Квартира Галини була на 9-му поверсі. Зараз те, що від неї лишилося, лежить на сьомому. Жінка й досі не розуміє, як вижила. Каже, отримала лише травму голови. А двоє її сусідів загинули.  “Взагалі не розумію, як це сталося. Квартири немає. Жінка на восьмому поверсі, на жаль, загинула. І чоловік, який поряд був, у квартирі 71, теж загинув. 60 років йому було”, — розповідає мешканка пошкодженого будинку Галина Голубятникова.  Ударний безпілотник влучив у дев’ятиповерховий будинок в ніч проти 23 лютого цього року. Зруйнувалися стіни, квартири на восьмому та дев’ятому поверхах повністю знищені, ще чотири — в аварійному стані з ймовірністю обвалення плит перекриття.  “Частини фасаду нависають і досі, вони тримаються завдяки армованому поясу. І щойно служби розберуть 8-й та 9-й поверхи, тобто завали, ми зможемо забезпечити доступ до деяких квартир”, — каже незалежний технічний експерт Денис Зезюков.  Два верхні поверхи розберуть, після чого будівельники капітально відремонтують квартири з сьомого по дев’ятий поверх. По суті, збудують їх заново. На час проведення робіт мешканців двох під’їздів, а це 72 квартири, відселили.  “Поки люди не отримають доступу до своїх квартир та можливості у них проживати, отримуватимуть щомісяця матеріальну допомогу. Ми розпочали виплати вже з березня”, — прокоментувала начальниця управління соціального захисту Дніпровської міської ради Ірина Максименко.  Наразі завершується експертиза проєктних документів. На це знадобиться ще кілька тижнів. До кінця квітня біля пошкодженого будинку встановлять кран та розпочнуть демонтаж.  “За попередніми оцінками, відновлювальні роботи триватимуть від пів року до року. Це — повністю з відновленням перекриттів, повністю відновлюватимуться квартири, тримальні плити”, — повідомив начальник організаційного відділу департаменту самоорганізації населення Дніпровської міськради Владислав Макарець.  Будівельники кажуть, зроблять усе можливе, щоб до Нового року люди змогли повернутись у свої квартири.
У Дніпрі розпочали відновлення будинку, пошкодженого однією з російських дронових атак. Безпілотник влучив у верхні поверхи дев’ятиповерхівки. Рятувальна операція тривала понад 12 годин. Тепер за справу візьмуться будівельники, повідомляє FREEДОМ.

Квартира Галини була на 9-му поверсі. Зараз те, що від неї лишилося, лежить на сьомому. Жінка й досі не розуміє, як вижила. Каже, отримала лише травму голови. А двоє її сусідів загинули.

“Взагалі не розумію, як це сталося. Квартири немає. Жінка на восьмому поверсі, на жаль, загинула. І чоловік, який поряд був, у квартирі 71, теж загинув. 60 років йому було”, — розповідає мешканка пошкодженого будинку Галина Голубятникова.

Ударний безпілотник влучив у дев’ятиповерховий будинок в ніч проти 23 лютого цього року. Зруйнувалися стіни, квартири на восьмому та дев’ятому поверхах повністю знищені, ще чотири — в аварійному стані з ймовірністю обвалення плит перекриття.

“Частини фасаду нависають і досі, вони тримаються завдяки армованому поясу. І щойно служби розберуть 8-й та 9-й поверхи, тобто завали, ми зможемо забезпечити доступ до деяких квартир”, — каже незалежний технічний експерт Денис Зезюков.

Два верхні поверхи розберуть, після чого будівельники капітально відремонтують квартири з сьомого по дев’ятий поверх. По суті, збудують їх заново. На час проведення робіт мешканців двох під’їздів, а це 72 квартири, відселили.

“Поки люди не отримають доступу до своїх квартир та можливості у них проживати, отримуватимуть щомісяця матеріальну допомогу. Ми розпочали виплати вже з березня”, — прокоментувала начальниця управління соціального захисту Дніпровської міської ради Ірина Максименко.

Наразі завершується експертиза проєктних документів. На це знадобиться ще кілька тижнів. До кінця квітня біля пошкодженого будинку встановлять кран та розпочнуть демонтаж.

“За попередніми оцінками, відновлювальні роботи триватимуть від пів року до року. Це — повністю з відновленням перекриттів, повністю відновлюватимуться квартири, тримальні плити”, — повідомив начальник організаційного відділу департаменту самоорганізації населення Дніпровської міськради Владислав Макарець.

Будівельники кажуть, зроблять усе можливе, щоб до Нового року люди змогли повернутись у свої квартири.

dneprnews.info

Запис У Дніпрі розпочали відновлення будинку, пошкодженого однією з російських дронових атак. Безпілотник влучив у верхні поверхи дев’ятиповерхівки. Рятувальна операція тривала понад 12 годин. Тепер за справу візьмуться будівельники, повідомляє FREEДОМ. Квартира Галини була на 9-му поверсі. Зараз те, що від неї лишилося, лежить на сьомому. Жінка й досі не розуміє, як вижила. Каже, отримала лише травму голови. А двоє її сусідів загинули. “Взагалі не розумію, як це сталося. Квартири немає. Жінка на восьмому поверсі, на жаль, загинула. І чоловік, який поряд був, у квартирі 71, теж загинув. 60 років йому було”, — розповідає мешканка пошкодженого будинку Галина Голубятникова. Ударний безпілотник влучив у дев’ятиповерховий будинок в ніч проти 23 лютого цього року. Зруйнувалися стіни, квартири на восьмому та дев’ятому поверхах повністю знищені, ще чотири — в аварійному стані з ймовірністю обвалення плит перекриття. “Частини фасаду нависають і досі, вони тримаються завдяки армованому поясу. І щойно служби розберуть 8-й та 9-й поверхи, тобто завали, ми зможемо забезпечити доступ до деяких квартир”, — каже незалежний технічний експерт Денис Зезюков. Два верхні поверхи розберуть, після чого будівельники капітально відремонтують квартири з сьомого по дев’ятий поверх. По суті, збудують їх заново. На час проведення робіт мешканців двох під’їздів, а це 72 квартири, відселили. “Поки люди не отримають доступу до своїх квартир та можливості у них проживати, отримуватимуть щомісяця матеріальну допомогу. Ми розпочали виплати вже з березня”, — прокоментувала начальниця управління соціального захисту Дніпровської міської ради Ірина Максименко. Наразі завершується експертиза проєктних документів. На це знадобиться ще кілька тижнів. До кінця квітня біля пошкодженого будинку встановлять кран та розпочнуть демонтаж. “За попередніми оцінками, відновлювальні роботи триватимуть від пів року до року. Це — повністю з відновленням перекриттів, повністю відновлюватимуться квартири, тримальні плити”, — повідомив начальник організаційного відділу департаменту самоорганізації населення Дніпровської міськради Владислав Макарець. Будівельники кажуть, зроблять усе можливе, щоб до Нового року люди змогли повернутись у свої квартири. впервые появилась Портал Новин Дніпра.

Всі новини від: dneprnews

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8789
Опубліковано: 09.04.24