Dark mode


A+ | Скинути | A-
Вийду, щоб знести йому голову: Камбосос зробив зухвалу заяву щодо бою з Ломаченком
Вийду, щоб знести йому голову: Камбосос зробив зухвалу заяву щодо бою з Ломаченком
Василь Ломаченко та австралієць Джордж Камбосос проведуть бій за титул чемпіона світу за версією IBF у легкій вазі. Поєдинок має відбутися в Перті (Австралія) 12 травня.

Камбосос вважає, що поєдинок проти українського боксера матиме вирішальне значення для його подальшої кар’єри, тому він сподівається здобути перемогу.

— Цей хлопець – колишній перший номер pound-for-pound у світі, чемпіон світу в трьох вагових категоріях, дворазовий олімпійський золотий призер. Тож ми повністю усвідомлюємо його регалії, звісно ж, ми поважаємо його за те, чого він домігся… Стилі роблять бої. Ми обидва покажемо екшен, це буде дещо особливе. Я щиро вірю, що цей бій запам’ятається, – сказав Камбосос в інтерв’ю Sky Sports.

За словами австралійця, він не може недооцінювати Ломаченка, але водночас додав: Але з усією повагою 12 травня це ставлення зникне, і я вийду, щоб знести йому голову. Я впевнений, що він прийде і зробить те ж саме зі мною.

Камбосос також сказав, що перемога над Ломаченком зробить його королем легкої ваги. А його метою є поєдинки з такими боксерами, як Джервонта Девіс та Шакур Стівенсон.

Ломаченко – Камбосос: що відомо про бій

Бій між Василем Ломаченком і Джорджем Камбососом за вакантний пояс IBF у легкій вазі відбудеться 12 травня.

Поєдинок запланований в австралійському Перті на RAC Arena.

У межах вечора боксу поки відомо про два бої андеркарду: мексиканець Карлос Куадрас захищатиме чемпіонський пояс WBC у другій найлегшій вазі проти ексчемпіона світу Ендрю Молоні. Також чемпіонка світу WBA в найлегшій вазі Ніна Г’юз зустрінеться з ексчемпіонкою Чернекою Джонсон.

Раніше повідомлялося, що до бою з українцем Камбососу допомагає готуватися росіянин, якого Мінмолодьспорту внесло до списку спортсменів, які підтримують війну.

Читайте також

До бою Ломаченко – Камбосос представили промо: Легенда проти Воїна

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 13855
Опубліковано: 09.04.24