Dark mode


A+ | Скинути | A-
ЗСУ відбили шість штурмів окупантів на Оріхівському напрямку та лівобережжі Херсонщини
ЗСУ відбили шість штурмів окупантів на Оріхівському напрямку та лівобережжі Херсонщини
У Силах оборони півдня розповіли, що українські захисники відбили п’ять штурмів ворожої армії на Оріхівському напрямку та один – на лівобережжі Дніпра.

Зазначається, що загарбники не полишають намірів вибити українські підрозділи із зайнятих позицій, безуспішно здійснивши 4 атаки в районі Роботиного та 1 – у районі Старомайорського.

Також на лівобережжі Дніпра противник спробував 1 раз обстріляти позиції бійців ЗСУ, але, зазнавши втрат, відійшов на свої вихідні лінії.

Повідомляється, що протягом останньої доби війська РФ здійснили п’ять авіаційних ударів, застосувавши чотири десятки некерованих авіаційних ракет на Оріхівському напрямку та 4 керовані авіабомби на Херсонщині.

У відомстві кажуть, що окупанти дотримуються тенденції раз на тиждень “нагадувати” Херсонщині про бомбардування.

Ба більше, у прифронтових територіях Дніпропетровської, Запорізької та Херсонської областей загарбники застосували 104 FPV-дрони, 9 ударних БПЛА типу “Ланцет” і скинули з БПЛА різних модифікацій 169 боєприпасів.

Тим часом у південній зоні виявлено проліт загалом 255 розвідувальних БПЛА.

Сообщение ЗСУ відбили шість штурмів окупантів на Оріхівському напрямку та лівобережжі Херсонщини появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8337
Опубліковано: 10.04.24