Dark mode


A+ | Скинути | A-
Покращити фінансове майбутнє: як змінити своє ставлення до грошей
Покращити фінансове майбутнє: як змінити своє ставлення до грошей
Ми завжди прагнемо до чогось більшого, мріємо стати конкурентно спроможними, масштабувати бізнес, підвищити впізнаваність бренду та прибуток. 

Засновниця освітньої платформи Woman Insight, амбасадорка жіночої освіти і психологиня Світлана Керимова поділилася з Фактами ICTV порадами, які допоможуть змінити ставлення до грошей у бік позитиву та подолати фінансові бар’єри.

Як покращити фінансове майбутнє

Визначте свій потенціал. Ретельно оцініть свій поточний стан та подумайте, скільки  зусиль ви вкладаєте в свій власний розвиток. Чи відображають покупки ваши цінності? Оцінка вашого поточного рівня є ключем до зрозуміння того, куди ви рухаєтеся і що потрібно змінити.

Позбавтеся виправдань. Проаналізуйте, які виправдання заважають досягнути вашої мети. Чому саме ви, з вашими знаннями і потенціалом, не досягаєте бажаних результатів? Порівняйте дії успішних людей з вашими та з’ясуйте, в чому є відмінності.

Розширюйте зону комфорту. Дозвольте собі мріяти. Подумайте про те, чого ви справді хочете, і розробіть покроковий план, який допоможе здійснити ваші цілі. Розширюйте свою зону комфорту, дозволяючи собі більше, ніж ви звикли. Це допоможе вам розвиватися та досягати нових фінансових висот. Пам’ятайте, що ваше життя залежить від вашої рішучості змінити власну фінансову ситуацію.

Нехай ці правила стануть вашим компасом у світі фінансового самовдосконалення. Не бійтеся мріяти масштабно і діяти рішуче.

Ваша фінансова мрія може стати реальністю, якщо ви будете працювати над собою та вірити у свій успіх. 

Читайте також

Щоб зберегти час і гроші: як вибрати психолога, який вам підходить

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11862
Опубліковано: 10.04.24