Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росія роками буде загрозою для безпеки Європи і США – представниця Пентагону
Росія роками буде загрозою для безпеки Європи і США – представниця Пентагону
Росія завжди залишатиметься загрозою для безпеки Сполучених Штатів Америки та європейських союзників упродовж років. Саме тому необхідно забезпечувати можливості для оборони та стримування РФ у тривалій перспективі.

Так вважає помічниця американського міністра оборони з питань міжнародної безпеки Селеста Валландер, яка зробила відповідну заяву на слуханнях у Палаті представників США.

Загроза від Росії

– Через одержимість Путіна Росія роками буде загрозою для безпеки Європи та США,- стверджує представниця Пентагону.

Вона наголосила, що Пентагон надалі зосереджений на оборонних заходах, стримуванні Росії від нападів на США та союзників, а також підтримці оборонних можливостей України.

На думку представниці Пентагону, після провалу Росії має постати суверенна, незалежна, економічно життєздатна та демократична Україна, яка матиме засоби для стримування та захисту від подальшої агресії.

Селеста Валландер звернула увагу, що російські солдати наступають на Півдні та Сході України, а також обстрілюють мирні міста та об’єкти критичної інфраструктури.

Представниця Пентагону закликала американських законодавців ухвалити законопроєкт, який передбачає виділення додаткової військової підтримки Україні.

Читайте також

Не можна чекати: Столтенберг закликав надати Україні ППО і боєприпаси

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16202
Опубліковано: 10.04.24