Dark mode


A+ | Скинути | A-
РФ вночі випустила понад 40 ракет і близько 40 дронів – Зеленський
РФ вночі випустила понад 40 ракет і близько 40 дронів – Зеленський
Україні потрібні засоби протиповітряної оборони та інша оборонна підтримка, а “не заплющування очей і довгі дискусії” – наголосив президент.

В ніч на 11 квітня РФ випустила по Україні 40 ракет та близько 40 дронів. Частину ракет та “шахедів” вдалося збити. Про це заявив президент України Володимир Зеленський.

“Російські терористи знову цілили саме по об’єктах критичної інфраструктури. Був черговий підлий ракетний удар по Харкову та Харківській області. Мішенню стали також об’єкти в інших областях: Київській, Запорізькій, Одеській та Львівській”, – зазначив він.

За словами президента, Україні потрібні засоби протиповітряної оборони та інша оборонна підтримка, а “не заплющування очей і довгі дискусії”.

“Саме тут, саме зараз, саме нашою можливістю подолати російський терор світ може довести, що всі однаково сприймають терор як злочин. Якщо ж Росії буде дозволено й надалі це робити, якщо російські ракети й “шахеди” битимуть не тільки по Україні, а й по рішучості партнерів, це буде глобальним дозволом на терор”, – наголосив Зеленський.

Як відомо, цієї ночі російські загарбники вчергове атакували Україну дронами-камікадзе та ракетами різних типів. Зокрема, окупанти запускали Кинджали. За повідомленнями Повітряних сил ЗСУ, Кинджали долетіли до заходу України.

Під ударом ворога були Харківська, Львівська, Київська, Одеська, Запорізька області та інші регіони України. Росіяни атакували об’єкти критичної інфраструктури, пошкоджена енергосистема.

Нагадаємо, під час масованих російських обстрілів вночі 11 квітня сталася пожежа на енергооб’єкті в Одеській області.

Масований удар РФ по Україні: Польща підіймала в повітря авіацію

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16148
Опубліковано: 11.04.24