Dark mode


A+ | Скинути | A-
Окупанти обстріляли українські регіони 40 безпілотниками та 42 ракетами: атаковано критичну інфраструктуру
Окупанти обстріляли українські регіони 40 безпілотниками та 42 ракетами: атаковано критичну інфраструктуру
У ніч на 11 квітня російські окупанти завдали комбінованого удару з використанням різних типів ракет і ударних безпілотників.

За словами Миколи Олещука, командувача Повітряних сил, сили ППО знищили 57 із 82 цілей. Головною метою була Львівська область.

Президент України зазначив, що ворог атакував об’єкти і в інших регіонах, зокрема в Києві, Запоріжжі, Одесі та Харкові, додавши, що замість “заплющування очей і затягування дискусій” Україні потрібна підтримка ППО та інших оборонних структур.

Як відомо, окупаційні війська випустили 20 крилатих ракет Х-101/Х-555 із літаків Ту-95 МС, 6 балістичних ракет Х-47М2 “Кинджал” із винищувачів МіГ-3К, 12 зенітних керованих ракет С-300, 40 БПЛА “Шахед” і 4 керовані авіаційні ракети Х-59.

Українські ППО знищили 16 крилатих ракет Х-101/Х-555, 39 “Шахедів” і дві керовані зенітні ракети Х-59.

Командувач ВПС додав, що у відбитті повітряного нападу противника брали участь винищувальні та зенітно-ракетні війська, мобільні вогневі групи та підрозділи РЕБ.

Глава Міненерго Герман Галущенко наголосив, що атаки зазнали виробничі об’єкти та системи електропередачі в Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях.

За повідомленнями, деякі жителі залишилися без електрики, а метрополітен у Харкові не працює.

Сообщение Окупанти обстріляли українські регіони 40 безпілотниками та 42 ракетами: атаковано критичну інфраструктуру появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12097
Опубліковано: 11.04.24