Dark mode


A+ | Скинути | A-
У ГУР відреагували на масовану атаку Росії
У ГУР відреагували на масовану атаку Росії
Росія навмисно робить ставку на те, щоб ускладнити життя мирних громадян та посилити гуманітарні проблеми в Україні, зазначив Андрій Юсов.

Російські агресори своїми обстрілами енергооб’єктів в Україні зараз намагаються “наздогнати” те, що їм не вдалося атакувати взимку. Про це сказав представника Головного управління розвідки (ГУР) Міноборони України Андрій Юсов в ефірі телемарафону в четвер, 11 квітня.

За його словами, про вірогідність таких масованих атак було давно відомо і про це говорилося публічно.

“Що стосується мети, то тут чітко видно, що удари завдаються саме по цивільних об’єктах, які не мають жодного стосунку до військової чи оборонної інфраструктури”, – заявив Юсов.

За його словами, Росія навмисно робить ставку на те, щоб завдати якомога більше руйнувань, уражень саме об’єктам цивільної інфраструктури й ускладнити життя мирних громадян та посилити гуманітарні проблеми в Україні.

“Те, що вони не змогли з організаційних причин, не встигли зробити взимку, вони пробують наздогнати зараз стосовно знищення української енергетики”, – зазначив представник ГУР.

Юсов підкреслив, що все, що робить Росія – це воєнні злочини і це те, що бачить весь світ.

“І протидія цим злочинам теж відома, українське керівництво говорить про це на весь світ”, – додав він.

Нагадаємо, у ніч на 11 квітня росіяни завдали по Україні масованого повітряного удару із застосуванням ракет різного типу і дронів-камікадзе – загалом 82 одиниці. Силами ППО знищено 57 повітряних цілей.

Пізніше стало відомо, що ворог атакував об’єкти енергетичної інфраструктури у чотирьох областях України – Харківській, Запорізькій, Львівській та Київській областях.

Росія атакувала два газових сховища України

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 17341
Опубліковано: 11.04.24