Dark mode


A+ | Скинути | A-
Зображував трирічну дитину: Ілон Маск вів таємний акаунт у X
Зображував трирічну дитину: Ілон Маск вів таємний акаунт у X
Мільярдер Ілон Маск зізнався, що використовував два секретні акаунти на сайті X. У соцмережі у глави сервісу є сторінка, через яку він веде блог від імені маленької дитини.

Ілон Маск проводить час в X під виглядом дитини

Під час судового розслідування проти Ілона стосовно просування теорії змови, мільярдер зізнався, що використовував в X (Twitter) кілька акаунтів на сайті.

Причому один з облікових записів побачили користувачі мережі за скріншотом Маска – на знімку було видно ще один обліковий запис.

Як виявилося, мільярдер дійсно веде акаунт від імені трирічної дитини. Обліковий запис має нікнейм @ermnmusk і називається як Elon Test. Імовірно, що на аватарці розмістили фото сина Ілона.

I’m back

— Elon Test (@Ermnmusk) March 27, 2024

4 травня мені нарешті виповниться 3 роки! – написав Маск минулого року в секретному акаунті. І хоча публікацію було видалено, 4 травня 2023 року також був третій день народження сина Маска X AE A-XII.

Сам же Ілон заявив, що не користується цим акаунтом, і він у нього був для тестування.

Щодо подробиць судової справи, то йдеться про підтримку мільярдером теорії змови, яка неправдиво пов’язує 22-річного Бена Броуді з неонацистським угрупованням.

Судові розгляди часто переслідують Ілона через його вплив – Верховний суд Бразилії почав розслідування щодо Маска через відмову банити акаунти в соцмережі X.

Читайте також

Ілон Маск програв судовий позов проти критиків платформи X

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15510
Опубліковано: 11.04.24