Dark mode


A+ | Скинути | A-
ДПСУ: Щодня прикордонники відмовляють у перетині кордону100-150 особам
ДПСУ: Щодня прикордонники відмовляють у перетині кордону100-150 особам
Близько 100-150 особам щоденно відмовляється у перетині кордону через відсутність необхідних документів, або ж коли чоловіки не підпадають під категорії, яким дозволено перетинати кордон.

Щодня прикордонники відмовляють у перетині кордону через відсутність необхідних документів 100-150 особам. Про це в ефірі телемарафону Єдині новини повідомив речник Держприкордонслужби Андрій Демченко, пише Укрінформ.

“Спроби незаконного перетину кордону, на жаль, продовжуються. І щоденно наші прикордонні наряди виявляють, а також затримують порушників, які в незаконний спосіб намагаються перетнути кордон. Це відбувається і на зеленій ділянці кордону, тобто поза межами пунктів пропуску. Такі ж спроби ми фіксуємо і в пунктах пропуску, де можна в принципі легально перетнути кордон. Але тут порушники намагаються, як правило, використовувати підробні документи”, – сказав Демченко.

Найбільша кількість спроб перетнуди кордон з підробленими документами вже тривалий час фіксується поза межами пунктів пропуску на кордонах із Молдовою й Румунією, а в пунктах пропуску – на кордоні з Польщею. 

Речник Держприкордонслужби додав, що саме на ділянку кордону з Польщею припадає трохи більше 50% від загального пасажиропотоку від усієї частини державного кордону, де здійснюється прикордонне оформлення.

“Близько 100-125, 150 особам щоденно відмовляється у перетині кордону через відсутність необхідних документів, які б давали право на перетин кордону, або ж коли чоловіки не підпадають під категорії, яким дозволено перетинати кордон”, – додав Демченко.

Нагадаємо, у березні на Закарпатті з Тиси витягли тіло молодого прикарпатця. Загиблим виявився житель Івано-Франківської області 2002 року народження. Це вже 21 випадок загибелі людини під час спроби перепливання річки.

Прикордонники врятували харків’янина, який шість днів блукав у Карпатах

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16403
Опубліковано: 11.04.24