Dark mode


A+ | Скинути | A-
Путін не зупиниться, як і Гітлер: глава Міноборони Німеччини закликав готуватися до війни
Путін не зупиниться, як і Гітлер: глава Міноборони Німеччини закликав готуватися до війни
Міністр оборони Німеччини Борис Пісторіус порівняв війну російського диктатора Володимира Путіна проти України з анексією Адольфом Гітлером чехословацької території в 1938 році, та закликав Європу готуватися до широкомасштабної атаки з боку РФ.

Про це він заявив на презентації нової книги про прем’єр-міністра Великої Британії Вінстона Черчилля, повідомляє Bloomberg.

Пісторіус порівняв Путіна з Гітлером

– Путін не зупиниться, коли війна проти України закінчиться. Він чітко заявив про це. Так само чітко, як і Гітлер, який також завжди говорив, що не зупиниться, – пояснив він.

А Черчилля Пісторіус назвав сильним лідером з чітким баченням у важкі часи, за яким йдуть люди, “навіть якщо він описує світ похмурими словами”.

Він вкотре закликав до послаблення обмежень на борги Німеччини, щоб допомогти зміцнити її армію після того, як у 2027 році вичерпається спеціальний позабюджетний фонд на суму €100 млрд.

– Ми повинні повернути цю країну в таке становище, щоб вона могла себе захистити. Ми маємо вирішити зараз, чи хочемо ми підготуватися до реальної загрози з боку Путіна, чи ми хочемо полегшити йому завдання, – підсумував Пісторіус.

Читайте також

Обстріл Трипільської ТЕС: Путін зробив цинічну заяву, чому б’є по енергосистемі України

Нещодавно канцлер Німеччини Олаф Шольц заявив, що лише усвідомлення неминучої поразки може змусити президента РФ Володимира Путіна вивести свої війська з України.

А це можливо, на його думку, лише за рішучої військової підтримки України країнами Заходу.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8404
Опубліковано: 12.04.24