Dark mode


A+ | Скинути | A-
20 км без водія: автопілот Tesla врятував чоловіка в критичному стані
20 км без водія: автопілот Tesla врятував чоловіка в критичному стані
Автопілот Tesla врятував життя жителю США, довезши чоловіка до лікарні в критичному стані. Транспорт зміг самостійно подолати значну відстань і припаркуватися.

Tesla Model Y врятувала життя чоловікові: подробиці

Про нещодавню історію розповів продюсер із Північної Кароліни МаксПол Франклін. Чоловік опублікував свій знімок із лікарні в соцмережі X і розповів, що сталося в деталях.

My Crazy True Story

On April 1st, Tesla unlocked Full Self-Driving capability for all Tesla vehicles in America. In a moment of dire need, at 2:00 am the following morning, I found myself grappling with severe dehydration and a blood glucose level of 670 due to a malfunction in… pic.twitter.com/KyePbLiejI

— MAXPAUL FRANKLIN (@MAXPAULFRANKLIN) April 10, 2024

Так, свою історію він почав з того, що 2 квітня він відчув себе погано через проблеми з інсуліновою помпою. Рівень цукру в крові режисера знизився, і він зумів дістатися до своєї Tesla, увімкнувши автопілот. Транспорт дістався до лікарні самостійно, подолавши відстань у 21 км.

Найцікавішим у цій історії є те, що Tesla впровадила можливість повного автономного водіння для жителів США тільки 1 квітня.

– Увімкнувши нову функцію повного самостійного водіння простим подвійним натисканням на важіль рульової колонки, я був вражений результатами. Без будь-якого втручання автомобіль уміло подолав 21 км від будинку до відділення невідкладної допомоги, припаркувавшись і запропонувавши звернутися по допомогу. Як власник розкішних автомобілів, включно з Porsche, Mercedes, BMW, Acura і Cadillac, я можу беззастережно заявити, що Tesla є вершиною автомобільних інновацій на сьогодні, – продовжив Франклін.

Чоловік додав, що перехід з інших авто на Tesla можна порівняти з відмовою від звичайних телефонів на користь смартфонів.

Власник Model Y подякував Маску за його технології та наголосив, що він справив великий вплив на світ.

Але далеко не все так добре з авто від мільярдера – батарея нового електропікапа Tesla Cybertruck виявилася на половину порожньою. Щоб це з’ясувати, автомобільні ентузіасти розібрали новий пікап, і знахідка сильно здивувала автолюбителів.

Читайте також

Tesla анонсувала презентацію роботаксі: коли покажуть авто без водія

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 16169
Опубліковано: 12.04.24