Dark mode


A+ | Скинути | A-
У Саудівській Аравії фанат побив батогом футболіста після поразки у Суперкубку
У Саудівській Аравії фанат побив батогом футболіста після поразки у Суперкубку
У Саудівській Аравії після фіналу Суперкубка країни стався неоднозначний епізод за участю вболівальника та марокканського футболіста Абдерразака Хамдалли. У вирішальному матчі Аль-Хіляль розгромив Аль-Іттіхад з рахунком 4:1 та завоював трофей.

Фанат побив батогом футболіста Аль-Іттахада

Після церемонії нагородження Хамдалла, який виступає за Аль-Іттіхад разом із володарем Золотого м’яча Карімом Бензема, прямував до підтрибунного приміщення. Тоді у нього стався конфлікт із вболівальником на трибунах.

Футболіст облив фанат водою з пляшки, а той у відповідь батогом вдарив кілька разів спортсмена.

Після цього обох почали відтягувати у різні боки. Хамдалла намагалися стримати його товариші по команді, а вболівальника відтіснили стюарди на трибунах.

CRAZY!

An Al Hilal supporter went after Al-Ittihad’s Abderrazak Hamdallah, lashing him with a whip. #SaudiLeaguePro pic.twitter.com/p9zUwvJhNG

— MARCA in English  (@MARCAinENGLISH) April 11, 2024

Яку команду підтримував розлючений вболівальник – невідомо, але деякі іноземні ЗМІ стверджують, що він є шанувальником Аль-Хіляля.

Після інциденту вболівальника відвели співробітники служби безпеки. Аль-Іттіхад ніяк не коментував цей інцидент. Зазначимо, що Хамдалла став автором єдиного голу Аль-Іттіхада у матчі.

Читайте також

Роналду після червоної картки замахнувся кулаком на арбітра – його Аль-Наср програв

Фото: X/ittihad, скриншот: Marca

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 15001
Опубліковано: 12.04.24