Dark mode


A+ | Скинути | A-
Розвиток під час війни, фінансування і реінтеграція ветеранів: що обговорили на Business Wisdom Summit
Розвиток під час війни, фінансування і реінтеграція ветеранів: що обговорили на Business Wisdom Summit
На Business Wisdom Summit 10 квітня обговорили найважливіші питання українського бізнесу, зокрема, масштабування компанії, реінтеграцію ветеранів, залучення фінансування.

Понад 700 учасників зібралися в Intercontinental Kyiv для інтенсивного навчання, обміну досвідом та живого спілкування.

Стратегіями бізнес-лідерства поділилися управлінці TERWIN, Укрпошти, Київстару, Uklon та інших великих компаній.

Провела саміт ведуча Фактів на каналі ICTV та національного марафону Єдині новини Оксана Гутцайт.

Генеральний директор Укрпошти Ігор Смілянський відкрив Business Wisdom Summit. Він поділився кейсом, як Укрпошта стає підтримкою для українських громадян і бізнесів.

На панельній дискусії партнерство бізнесу та влади обговорили глава комітету з питань фінансів Данило Гетманцев, заступник міністра агрополітики Тарас Висоцький, СЕО компаній Датагруп і Volia Михайло Шелемба, засновник групи компаній Текстиль-Контакт Олександр Соколовський, директор Департаменту корпоративної соціальної відповідальності компанії МХП Павло Мороз.

Модератором стала українська громадська діячка і політик Ганна Лічман.

Як інвестувати в розвиток

Президент корпорації TERWIN, співвласник EVA та VARUS Руслан Шостак розповів, як інвестувати у розвиток та трансформувати бізнес під час війни.

– Інвестиції – це збереження країни. В усіх наших компаніях ми ухвалили рішення: всі гроші, які маємо, інвестуватимемо в Україну, – наголосив Руслан Шостак.

Підприємець, інвестор, член наглядових рад Дмитро Шимків пояснив, у чому головні відмінності між СЕО мирного та воєнного часу.

Заступниця глави з реклами, маркетингу, зв’язків з громадськістю та ЗМІ Ірина Шинкаренко поділилася кейсами Епіцентру з підтримання українського бізнесу. Під час саміту Епіцентр нагородив 20 найкращих українських компаній за версією покупців, відзначивши внесок до економіки.

Співзасновник UKLON Дмитро Дубровський розповів про цілі, напрямки та стратегію волонтерства для бізнесу.

Він порадив компаніям сфокусуватися на одному напрямку допомоги, щоб побудувати комплексний підхід. На його думку, найкраще виділити окрему команду під волонтерські ініціативи та приділяти велику увагу промо, бо це найскладніша частина збору.

Адаптивність – скіл сучасного українського лідера

Які ще навички розвивати, як ухвалювати рішення та керувати командою – ці питання на панельній дискусії обговорили СЕО VBET Ukraine Олександр Блохін,СЕО інвесткомпанії Q Partners Олександра Фурсенко, CEO платіжного сервісу RozetkaPay Олександр Лапко, co-owner групи компаній РЕНОМЕ Надія Гладкевич, CEO та керівна партнерка VERANDA ON THE RIVER Тетяна Авраменко.

Модераторка – co-founder і партнер Агентства PR-Service, віцепрезидент Української PR-Ліги Олена Дерев’янко.

Розвиток компанії під час війни

B2B-директор Костянтин Вечір розповів про напрями послуг Київстар і розвиток компанії під час війни.

Засновниця та СЕО SOHINA GLOBAL RECRUITMENT Анастасія Сохіна поділилася інструментами рекрутингу, які працюють в умовах сучасного ринку праці.

Директорка із залучення та розвитку відносин з клієнтами середнього бізнесу Райффайзен Банку Олександра Прохорчук поділилася інсайтами про інвестиції під час війни.

Інструменти торговельного фінансування для середнього та великого корпоративного бізнесу на платформі EximTradePro надав директор Департаменту міжнародного бізнесу УКРЕКСІМБАНК Святослав Кузьмич.

Залучення фінансування для бізнесу на панельній дискусії обговорили заступниця глави правління Sense Bank Олена Зубченко, глава правління АТ ТАСКОМБАНК Володимир Дубєй, глава правління Ощадбанку Сергій Наумов, директор з корпоративного бізнесу страхової компанії ІНГО Андрій Семченко.

Модератором виступив інвестиційний директор Horizon Capital Денис Сичков.

Як вижити бізнесу

Бізнес-стратегією Kormotech поділилася Chief Supply Chain Officer Kormotech Уляна Фіца.

Co-owner Арсенал Страхування, Founder Easy Peasy Insurtech Марина Авдєєва розповіла, як бізнесу вижити та досягти успіху завдяки лідерству, команді та реальним цінностям.

На панельній дискусії обговорили, якою має бути системна робота з реінтеграції ветеранів.

Участь взяли засновник першого в Україні ветеранського видавництва Марко Мельник, співзасновник ТОВ Ветерано-АГРО Микола Саламаха, директор зі сталого розвитку та взаємодії з персоналом Групи Метінвест Тетяна Петрук, директор з управління персоналом ДТЕК Олена Семич, CEO GoITeens Вячеслав Поліновський.

Модератор – заступниця виконавчого директора Українського ветеранського фонду Каріна Дорошенко.

Запуск стартапу в Україні

Запуск та розвиток стартапу в Україні під час війни став предметом дискусії, участь в якій взяли CEO iHUB Вадим Петрунін, директорка з партнерства та інновацій SET University Євгенія Клепа, засновниця N Pirak Personal Brand Agency і стартапу Self-Maestro Наталія Пірак, почесний IT-амбасадор МЗС і Head of Ecosystem у UNIT.City Євгенія Беспалова.

Модератор – співзасновник стартап-студії Unicoway Експерт Ukrainian Startup Fund Олексадр Рябцев.

На Business Wisdom Summit відбулася церемонія нагородження бізнес-лідерів за версією журналу ТОП-100. Рейтинги найбільших.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 36299
Опубліковано: 12.04.24