Dark mode


A+ | Скинути | A-
США можуть прискорити голосування щодо допомоги Україні через іранську атаку на Ізраїль – Politico
США можуть прискорити голосування щодо допомоги Україні через іранську атаку на Ізраїль – Politico
Республіканці Палати представників Конгресу США заявили, що проведуть голосування з питання про допомогу Ізраїлю наступного тижня після іранського удару по країні.

Про це пише Politico, посилаючись на лідера республіканської більшості Стіва Скаліза.

У виданні йдеться про те, що із заяви не одразу стало зрозуміло, за яким законопроектом голосуватиме Палата представників, оскільки Сенат також має ухвалити пакет зовнішньої допомоги, що об’єднує допомогу Ізраїлю з давно потрібною допомогою Україні та Тайваню.

Скаліз додав, що більш детальна інформація буде опублікована пізніше.

Тим часом лідери республіканців перебувають під зростаючим двопартійним тиском, вимагаючи ухвалити пакет допомоги після нападу на Іран.

Лідер сенатської меншості Мітч Макконнелл наполягає на тому, щоб Палата ухвалила пакет іноземної допомоги, який пройшов Сенат, заявляючи, що він надасть “критично важливі ресурси” Ізраїлю, “протерміновану летальну допомогу” Україні та підтримку Тайваню.

Однак деякі республіканці стверджують, що Вашинтон має прискорити надання допомоги тільки Ізраїлю, щоб підвищити його обороноздатність.

Демократи, однак, підтримали Макконнелла і продовжують закликати президента Майка Джонсона провести голосування щодо пакета, що включає підтримку всім трьом країнам.

Сообщение США можуть прискорити голосування щодо допомоги Україні через іранську атаку на Ізраїль – Politico появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8827
Опубліковано: 14.04.24