Dark mode


A+ | Скинути | A-
США не братимуть участі у військових операціях проти Ірану – Байден
США не братимуть участі у військових операціях проти Ірану – Байден
США не братимуть участі у військових наступальних операціях проти Ірану, заявив президент Джо Байден у телефонній розмові з прем’єром Біньяміном Нетаньяху.

Про це повідомляє CNN із посиланням на американського чиновника.

Байден сказав Нетаньяху, що іранські атаки по Ізраїлю були безрезультатними і продемонстрували переважаючий військовий потенціал Ізраїлю.

За оцінкою США, майже всі безпілотники і ракети, включно з понад 100 балістичними ракетами, запущеними Іраном, були збиті з неба. Жодна крилата ракета не влучила в ціль, сказав американський чиновник.

Байден зустрінеться з лідерами G7

Президент США Джо Байден сьогодні зустрінеться з лідерами країн Великої сімки, щоб скоординувати єдину дипломатичну відповідь на атаку Ірану по Ізраїлю.

– Моя команда буде взаємодіяти зі своїми колегами по всьому регіону. І ми будемо підтримувати тісний контакт із лідерами Ізраїлю, – йдеться в заяві Байдена, опублікованій на сайті Білого дому.

Раніше цього тижня американські засоби оборони перекинули в регіон, що допомогло Ізраїлю збити майже всі безпілотники та ракети.

За словами Байдена, Ізраїль продемонстрував разючу здатність захищатися і перемагати навіть безпрецедентні атаки, надіславши чіткий сигнал своїм ворогам, що вони не можуть ефективно загрожувати Ізраїлю.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 18599
Опубліковано: 14.04.24