Dark mode


A+ | Скинути | A-
В цьому поєдинку все реально: ексчемпіон світу про те, що стоїть на кону бою Усик – Ф’юрі
В цьому поєдинку все реально: ексчемпіон світу про те, що стоїть на кону бою Усик – Ф’юрі
Колишній чемпіон світу за версією IBF у середній вазі Даррен Баркер висловився щодо майбутнього бою у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі за звання абсолютного чемпіона світу.

На його думку, український боксер уже увійшов до Зали Слави боксу, але перемога над британцем у майбутньому поєдинку зробить його найвидатнішим.

—  Є популярна приказка, яка гуляє вже дуже давно, і я не думаю, що вона справедлива тільки щодо боксу. Хороший великий боєць поб’є хорошого маленького бійця, – і в цьому може бути річ. Але якщо говорити про Усика, якщо він поб’є Ф’юрі, то ми говоримо про найвидатнішого в усі часи. Стати абсолютним чемпіоном у крузервейті й абсолютним чемпіоном у гевівейті – це просто неймовірно, – сказав він.

Баркер додав: Усик без сумнівів уже в Залі слави в будь-якому випадку, це вже зроблено. Ми говоримо про одного з найкращих у боксі, і в цьому поєдинку все реально. Це просто щось особливе, це історія.

На його думку, в Усика перевага у спритності, точності, темпі та швидкості. Водночас він додав, що Ф’юрі також дуже добре використовує власні переваги на свою користь.

Бій Усик – Ф’юрі: що відомо

Бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня у саудівському Ріяді. Спершу він мав відбутися 17 лютого, але через травму британця бій перенесли.

На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також титул WBC британця.

Раніше організатори бою Усик – Ф’юрі опублікували список поєдинків андекарду, серед яких два чемпіонські бої. Пізніше стало відомо, що свій бій в андекарді проведе український боксер Даніель Лапін.

Штрафні санкції для боксерів у разі відмови від поєдинку становлять $10 млн.

Джерело: Pro Boxing Fans

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12109
Опубліковано: 15.04.24