Dark mode


A+ | Скинути | A-
Хотіла взяти кредит. Бразилійка принесла в банк труп літнього чоловіка
Хотіла взяти кредит. Бразилійка принесла в банк труп літнього чоловіка
Фото: Скріншот

Жінка привезла мерця в банк і намагалася оформити на нього кредит

Жінка була доставлена до поліцейської дільниці після того, як вона привезла труп в інвалідному візку, намагаючись отримати кредит у розмірі 17 000 реалів.

У вівторок, 16 квітня, в Ріо-де-Жанейро жінка принесла в банк труп літнього чоловіка, щоб спробувати отримати кредит. Про це повідомляє бразильський телеканал TV Globo.

Зокрема, Еріка де Соуза Вієйра Нунес хотіла отримати кредит у розмірі 17 000 реалів. Для цього вона привезла блідий і виснажений труп в інвалідному візку. Співробітникам банку вона сказала, що супроводжує свого дядька. Відвідувачка намагалася переконати присутніх, що її родич погано себе почуває і не любить спілкуватися з людьми.

Потім жінка спробувала вкласти в руку померлого кулькову ручку і “змусити” його підписати папери.

Співробітники банку незабаром викликали поліцію, яка згодом встановила, що чоловік, ідентифікований як 68-річний Пауло Роберто Брага, був мертвий вже кілька годин.

Залежно від результатів розслідування, жінці можуть бути пред’явлені звинувачення в крадіжці шляхом шахрайства або розтраті. Тіло літнього чоловіка було вилучено владою для проведення розслідування.

Olha essa história! Uma mulher foi levada para delegacia após ir com um homem morto, em uma cadeira de rodas, a uma agência bancária em Bangu para tentar ter acesso a um empréstimo de R$ 17 mil. Veja o VÍDEO gravado por funcionários do local e saiba mais! #RJ2 #g1 pic.twitter.com/1Lg3zXW4Iq

— g1 Rio (@g1rio) April 16, 2024

Раніше повідомлялося, що на півночі Італії в покинутій церкві знайшли закривавлене тіло 22-річної француженки.

Жінка-Халк із Бразилії розкрила свій раціон

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10674
Опубліковано: 18.04.24