Dark mode


A+ | Скинути | A-
Рецепт простої паски з прянощами з мінімальної кількості продуктів
Рецепт простої паски з прянощами з мінімальної кількості продуктів
Великдень неможливо уявити без ароматної паски. До того ж в наш час цю випічку можна приготувати швидко і з невеликої кількості продуктів.

Відомий шеф-кухар Алекс Якутов поділився рецептом паски з прянощами, для якої знадобиться мінімум інгредієнтів.

Проста паска з прянощами

Інгредієнти для опари:

молоко – 100 мл;

борошно – 120 г;

дріжджі пресовані – 20 г.

Інгредієнти для тіста:

цукор – 70 г;

сіль – 5 г;

яйця – 3 шт.;

борошно – 350 г;

пряна суміш – 2 г;

цукати – 50 г;

родзинки – 90 г;

вершкове масло або маргарин – 50 г.

Як приготувати просту паску з прянощами:

В першу чергу змішайте молоко, борошно та дріжджі. Залиште на 2 години.

Замішайте туге тісто. Поєднайте опару з цукром, сіллю, яйцями, борошном і прянощами.

Коли тісто стане однорідним, додайте в нього масло та замішайте до еластичності.

Тепер додайте до тіста родзинки та цукати. Залиште на годину.

Обминайте тісто і залиште ще на годину, аби воно гарно підійшло.

Розподіліть тісто на частини та кладемо наші майбутні паски в паперові форми. Залиште їх на якийсь час, аби тісто підійшло та збільшилося вдвічі.

Випікайте паски в духовці за температури 180 градусів. Готовність випічки можна перевірити дерев’яною шпажкою чи зубочисткою.

Читайте також

Як зробити глазур на паску з білків: покрокова інструкція

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10976
Опубліковано: 18.04.24