Dark mode


A+ | Скинути | A-
Рідкісний жест: Зеленський нагородив Алена Делона орденом
Рідкісний жест: Зеленський нагородив Алена Делона орденом
Президент України Володимир Зеленський нагородив актора Алена Делона орденом За заслуги ІІІ ступеня. Таку нагороду голлівудська знаменитість отримала за допомогу нашій країні.

Зеленський нагородив Алена Делона орденом: подробиці

Про унікальне нагородження заявив посол України у Франції Вадим Омельченко.

L’ambassadeur d’Ukraine en France Vadym Omelchenko annonce en direct à @viguier_cyril sur @TV5MONDE que le Président Volodymyr Zelensky @zelenskyyua décerne la « l’ordre du mérite Ukrainien » à Alain Delon. Un geste rarissime et inédit à l’égard d’un étranger. pic.twitter.com/0QBTxDMr30

— TV5MONDE PRO (@TV5MONDE_pro) April 18, 2024

За словами французького телеканалу TV5 Monde, це надзвичайно рідкісний і безпрецедентний жест щодо іноземця.

Нагадаємо, що протягом повномасштабного вторгнення Ален постійно висловлював підтримку Україні. Наприклад, він публічно прочитав вірш Тараса Шевченка, а також пообіцяв Зеленському приїхати в Україну, щойно з’явиться можливість.

Делон також зізнався, що якби він був на 50 років молодшим – пішов би в нашу армію.

Читайте також

Ален Делон: Якби я був на 50 років молодшим, я вступив би до армії України

Утім, Але Делон для Франції – досить неоднозначна особистість. Наприклад, наприкінці зими в будинку актора знайшли цілий арсенал зброї, на яку в зірки не було дозволу і документів. Під час обшуків було знайдено тир, 72 види зброї і близько 3 тис. патронів.

Також на тлі скандалів зі своєю сім’єю Алена Делона помістили під посилену опіку. 88-річний актор не зможе розпоряджатися своїм майном, а опікуна йому призначить суд. Посилена опіка діятиме до 5 років.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11963
Опубліковано: 19.04.24