Dark mode


A+ | Скинути | A-
Так мало інгредієнтів, а такий смачний! Салат, який підкорює з першої ложки “Курочка під кайфом”
Так мало інгредієнтів, а такий смачний! Салат, який підкорює з першої ложки “Курочка під кайфом”
Смачний салат із цікавою назвою Курка під кайфом. Його можна готувати, як у порційних піалочка, так і на спільній тарілочці. Це салат із невеликої кількості продуктів. Основний смак салату надає копчене м’ясо, краще використовувати саме копчені курячі стегенця, вони м’якіші та соковитіші, ніж філе. Родзинка салату – це присипка з маку, вона відмінно вписується в інгредієнтний склад, роблячи салат оригінальним і особливим.

Інгредієнти:

Курячі стегенця копчені 2 шт

Помідори 2 штʼ

Яйце куряче 4 шт

Житні сухарики 100 г

Мак 15 г

Майонез – за смаком

Приготування:

Підготуйте копчені курячі стегенця. Копчене м’ясо відокремте від кістки, наріжте кубиками, викладіть на плоскій тарілці нижнім шаром за допомогою кільця для формування.

М’ясо добре притисніть ложкою і накрийте майонезом, розмазуючи його рівним шаром.

Помідори промийте, розріжте на дві половинки, видаліть соковиту начинку з насінням. Щільні дольки помідорів наріжте кубиками, викладіть зверху на м’ясо, притисніть ложкою, зробіть сітку з майонезу.

Яйця відваріть круто, очистіть, наріжте кубиками, викладіть на помідори, посоліть, змастіть соусом майонезним.

Житні сухарики довгастої форми покладіть на яйця, добре притискаючи їх ложкою.

Мак злегка обсмажте на сухій сковороді, тому він трохи розкриє свій смак. Зверху зробіть густу сітку з майонезу, присипте маком.

Акуратно зніміть формувальне кільце, салат подайте на стіл.

No Newer Articles

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7023
Опубліковано: 19.04.24