Dark mode


A+ | Скинути | A-
На Миколаївщині посадовця лісгоспу судитимуть за розбазарювання земель
На Миколаївщині посадовця лісгоспу судитимуть за розбазарювання земель
Посадовця звільнено з посади, його обвинувачують у перевищенні службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки державним інтересам, які охороняються законом.

На Миколаївщині судитимуть посадовця лісгоспу, якого ДБР викрило на “роздачі” 450 га земель держпідприємства. Про це в п’ятницю, 19 квітня, повідомила пресслужба ДБР.

Повідомляється про завершення досудового розслідування стосовно посадовця ДП Березнегуватський лісгосп.

“Він незаконно роздавав землю лісового фонду під посіви. Завдана ним шкода державним інтересам склала понад 45 млн грн. Керівник лісгоспу незаконно роздав в оренду фермерам понад 450 га. На цій землі підприємці протягом чотирьох років замість відновлення лісу засіювали зернові культури для отримання багатомільйонних прибутків”, – йдеться в повідомленні

Як повідомили в ДБР, посадовця звільнено з посади, його обвинувачують у перевищенні службових повноважень, які спричинили тяжкі наслідки державним інтересам, які охороняються законом.

“Санкція статті передбачає покарання до 10 років позбавлення волі. Для забезпечення відшкодування завданих державі збитків ДБР арештувало майно посадовця”, – додають у пресслужбі бюро.

Нагадаємо, на Львівщині 48-річний чоловік дістав смертельну травму під час незаконного вирубування дерев. Травмованого чоловіка виявив лісничий під час обходу. Він викликав швидку, але лікарі не зуміли врятувати постраждалого.

На Рівненщині на міні підірвався причіп лісокрадів – ОВА

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9347
Опубліковано: 19.04.24