Dark mode


A+ | Скинути | A-
Росіяни вбили двох дітей під час атаки на Дніпропетровщину
Росіяни вбили двох дітей під час атаки на Дніпропетровщину
Шестирічний хлопчик, якого вважали мертвим, вижив. Інформація щодо інших двох загиблих дітей підтвердилася.

Серед загиблих унаслідок російського обстрілу в Синельниковому Дніпропетровської області двоє дітей. Про це повідомив голова Дніпропетровської ОВА Сергій Лисак у Telegram в п’ятницю, 19 квітня.

 

“Троє загиблих дітей на Синельниківщині. 14-річна дівчинка і два хлопчики – 6 та 8 років. А загалом – шестеро людей. Ще шестеро постраждали. Пошкоджені зо три десятки приватних будинків. Чотири практично зруйновані. Було кілька пожеж, які вже загасили. На місці працюють всі служби”, – написав він.

Згодом Лисак уточнив, що 6-річний хлопчик, якого вважали мертвим, вижив.  

“Один з дітей, 6-річний хлопчик, був у вкрай важкому стані. Втім, його вдалося доставити до обласної лікарні. Медики зробили все, що могли. Можливе і неможливе. Врятували… На жаль, це єдина втішна новина. Інформація щодо інших двох загиблих дітей підтверджується”, – повідомив він.

 

Тим часом у Дніпрі загасили масштабну пожежу в багатоповерхівці, зазначив голова ОВА.

 

“Загалом з 16 постраждалих у місті половина – в лікарні. Всі в стані середньої тяжкості. У людей осколкові поранення, перелами, гематоми, різані рани. Люди сильно налякані. Біля потрощеного будинку працюють психологи”, – розповів Лисак.

 

У Кривому Розі троє поранених. З них двоє – у лікарні в стані середньої тяжкості. У Павлограді пошкоджена адмінбудівля.

Нагадаємо, Росія вночі випустила по Україні 22 ракети різних типів та 14 дронів-камікадзе. Сили ППО збили всі “шахеди” та 15 ракет.

 

В ніч на 19 квітня російські війська атакували Україну. Головний удар був спрямований на Дніпропетровську область. За останніми даними, внаслідок нічної атаки на Дніпропетровщині загинули дев’ятеро людей, серед них троє дітей.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7941
Опубліковано: 19.04.24