Dark mode


A+ | Скинути | A-
Ситуація важкувата: Танчинець відповів, чому його діти не повертаються в Україну
Ситуація важкувата: Танчинець відповів, чому його діти не повертаються в Україну
Український співак, лідер гурту Без обмежень Сергій Танчинець розповів про життя своїх дітей за кордоном, а також зізнався, скільки грошей витрачає щомісяця.

Куди планують переїжджати діти Танчинця

Артист повідомив, що цього літа його ексдружина Ганна разом з дітьми, 14-річною Анастасією та 5-річним Лук’яном, переїдуть до Іспанії. Наразі вони перебувають в Японії, де нещодавно син Танчинця пішов у перший клас.

– Цього року, цього літа, напевно, вони переїдуть до Іспанії. Там в мене є друзі, яких я попросив облаштувати, підшукати квартиру і так далі. Ганна привезе дітей в липні і віддасть їх мені. Я почну гастролі з ними по бабусям та дідусям. Вона полетить в Іспанію і почне облаштовувати побут, щоб вже у вересні діти переїхали туди, – поділився співак.

Сергій зазначив, що його донька Анастасія навчається дистанційно в українській школі. Натомість Лук’ян закінчить перший клас в Японії, а потім продовжить навчання в Іспанії. В Україну діти Танцинця найближчим часом повертатися не планують, адже артист хвилюється за їхню безпеку.

– Ситуація (в Україні – Ред.) ще трохи важкувата. Не знаю, люди по-різному можуть це сприймати. Хтось може мене засуджувати, що мої діти не будуть жити в Україні. Ми всі, батьки, шукаємо для своїх дітей оптимальніші варіанти для того, щоб точно не перейматися безпекою найрідніших людей, – сказав лідер гурту Без обмежень.

Скільки грошей Танчинець витрачає щомісяця

За словами Сергія, на особисті потреби щомісяця він витрачає близько $1 тис. (40 000 грн). Здебільшого зароблені кошти співак вкладає в дітей, адже оплачує їм базові потреби та подорожі.

– Мені майже нічого не треба. Одяг носиться довго, їм я мало, автомобіль заправляється, але їжджу мало, тому що постійно в дорозі. На себе, мені здається, я витрачаю порівняно небагато. У мене є діточки, які залежать від мого фінансування. Я оплачую їхнє життя. Витрачаю на їхні подорожі… Зараз настане літо. Буду, звісно, туди витрачати кошти. Тому що все, що мені треба, у мене є, – поділився Танчинець.

Читайте також

Сергій Танчинець похвалився творчістю доньки: Ти неймовірна

Фото: Сергій Танчинець

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11614
Опубліковано: 19.04.24