Dark mode


A+ | Скинути | A-
Попри успіхи окупанти зазнають великих втрат у битві за Часів Яр – розвідка Естонії
Попри успіхи окупанти зазнають великих втрат у битві за Часів Яр – розвідка Естонії
Естонський розвідувальний центр повідомляє, що сили противника зазнають значних втрат, хоча й досягають певних успіхів. Водночас ЗСУ стикаються з нестачею артснарядів.

Зазначається, що загарбники здійснили тактичний прорив на північний захід від Авдіївки і просунулися на відстань до 5 км. Крім того, окупаційні війська чинять тиск на розташування Часів Яр, куди вони просунулися з південного флангу.

Згідно зі статтею, ЗСУ потребують підтримки західних партнерів, а нестача боєприпасів є пріоритетною проблемою, однак про незапланований відступ українських захисників або прорив лінії фронту нічого не йдеться.

Київ змушений поступово відмовлятися від контролю територій, де немає підготовлених оборонних позицій або можливостей, додає естонська розвідка.

Донецький напрямок, як повідомляється, залишається в центрі уваги ворожих атак. Там зосереджена значна кількість їхніх військ.

Естонські спецслужби не очікують швидкого захоплення Часів Яру, оскільки місто має сильні оборонні укріплення, внаслідок чого окупанти зазнають великих втрат у боях.

Сообщение Попри успіхи окупанти зазнають великих втрат у битві за Часів Яр – розвідка Естонії появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 8215
Опубліковано: 19.04.24