Dark mode


A+ | Скинути | A-
Часів Яр тримається, ситуація у місті контрольована – речник ОСУВ Хортиця
Часів Яр тримається, ситуація у місті контрольована – речник ОСУВ Хортиця
Ситуація довкола Часового Яру на Донеччині контрольована підрозділами Сил оборони, російських загарбників у місті зараз немає.

Про це повідомив речник ОСУВ Хортиця Назар Волошин в ефірі телемарафону Єдині новини у неділю, 21 квітня.

Він зазначив, що за останні кілька днів ситуація у зоні відповідальності оперативно-стратегічного угруповання військ Хортиця ускладнилася, але контрольована. Найгарячішими залишаються Бахмутський та Авдіївський напрямки.

Ситуація у Часовому Ярі станом на 21 квітня

За його словами, ворог продовжує застосовувати всі можливі засоби наступу, зокрема керовані авіабомби, дрони, артилерію, авіацію, бронетехніку. Також почастішали атаки малими групами штурмовиків на бронетехніці.

Волошин додав, що останнім часом дуже набридає авіація, яка “закидає наші позиції як керованими авіабомбами, так і ФАБами”.

— Часів Яр тримається. Ситуація контрольована, противника в місті немає. Штурмові групи заїжджають на бойових машинах піхоти, атакують за підтримки дронів і артилерії… Для обстрілу Часового Яру та Бахмутського напрямку загалом російська армія використовує боєприпаси північнокорейського та китайського виробництва, – розповів Волошин.

Скриншот: DeepState

Попри наміри РФ захопити Часів Яр до 9 травня, просування російських сухопутних військ у цьому районі Донецької області дуже повільне. Розвідка Британії зазначає, що Часів Яр – добре захищене місто. Крім того, воно розташоване на височині.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14251
Опубліковано: 21.04.24