Dark mode


A+ | Скинути | A-
На випадок чергової травми Ф’юрі: відомо, хто може вийти на ринг із Усиком 18 травня
На випадок чергової травми Ф’юрі: відомо, хто може вийти на ринг із Усиком 18 травня
До бою за звання абсолютного чемпіона світу з боксу у надважкій вазі між Олександром Усиком та Тайсоном Ф’юрі залишилося менше місяця.

Водночас, промоутер українця Олександр Красюк ще має певні сумніви щодо того, що бій відбудеться 18 травня, як і було заплановано. Про це він сказав в інтерв’ю Boxing Scene.

Він пригадав перенесення попередньої дати бою через травму британця та висловив сподівання, що Ф’юрі буде обережнішим під час цієї підготовки до бою за звання абсолюта.

— Давайте просто помолимося, щоб він одягав свій захисний шолом під час спарингів, а не так, як минулого разу, коли він отримав розсічення під час спарингу. Розсічення було реальним, але відео – я йому не довіряю. Я думаю, що Тайсон Ф’юрі не вдягнув шолом і отримав розсічення, але це моя думка. У мене немає доказів. Це моє припущення, – сказав Красюк.

Хто може замінити Ф’юрі, якщо він знову травмується

Олександр Красюк сказав, що в разі, якщо Тайсон Ф’юрі через травму або з якоїсь іншої причини не приїде у Ріяд на бій з Олександром Усиком, то його замінить хорватський боксер Філіп Хргович, обов’язковий претендент на титул IBF.

— Він зараз готується до бою з Даніелем Дюбуа 1 червня, але натомість він повинен бути готовим до 18 травня, щоб замінити Тайсона з будь-якої причини, – додав промоутер українця.

Також Красюк сказав, що не дуже вірить у матч-реванш у парі Усик – Ф’юрі. За його словами, якщо британець програє, йому може не вистачити впевненості знову вийти у ринг.

Читайте також

Мангуст перемагає кобру: Папа Римський провів цікаву аналогію до бою Усик – Ф’юрі

Бій Усик – Ф’юрі: що відомо

Бій між Усиком та Ф’юрі відбудеться 18 травня у саудівському Ріяді. Спершу він мав відбутися 17 лютого, але через травму британця бій перенесли.

На кону стоятимуть чемпіонські пояси WBA, WBO та IBF, якими володіє українець, а також титул WBC британця.

Організатори бою Усик – Ф’юрі вже опублікували список поєдинків андекарду, серед яких два чемпіонські бої. Пізніше стало відомо, що свій бій в андекарді проведе український боксер Даніель Лапін.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9209
Опубліковано: 22.04.24