Dark mode


A+ | Скинути | A-
Політики ФРН закликають посилити санкції проти російської та білоруської сільгосппродукції
Політики ФРН закликають посилити санкції проти російської та білоруської сільгосппродукції
Бундестаг Німеччини закликав посилити санкції проти сільськогосподарської продукції з РФ і Білорусії, заявив Альберт Штегеманн, прес-секретар парламентської групи з сільськогосподарської політики, пише Der Standard.

Він зазначив, що Кремль використовує експорт тільки для фінансування своєї військової економіки.

За словами політика, Німеччина та решта Європи не залежать від зерна окупантів, тому фінансування економіки країни-агресора для продовження війни має бути припинено. Підвищення тарифів недостатньо.

У зв’язку з цим Бундестаг хоче закликати до повної заборони на імпорт сільськогосподарських і продовольчих товарів із цих країн.

Опозиція також закликає Берлін вжити паралельних заходів на національному рівні для заборони імпорту, якщо в найближчому майбутньому не буде досягнуто угоди на рівні ЄС.

Відомо, що прем’єр-міністр Польщі Дональд Туск також попередив, що його країна може піти слідом за Латвією і запровадити заборону на імпорт зерна та інших продуктів з країни-агресора.

Він заявив, що уряд хоче спільного рішення Європи про санкції проти сільськогосподарських і продовольчих товарів.

Сообщение Політики ФРН закликають посилити санкції проти російської та білоруської сільгосппродукції появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 5631
Опубліковано: 22.04.24