Dark mode


A+ | Скинути | A-
Загарбники просунулися в Новомихайлівці та Очеретиному Донецької області – DeepState
Загарбники просунулися в Новомихайлівці та Очеретиному Донецької області – DeepState
Військовий паблік Deep State повідомляє, що противник практично повністю зайняв село Новомихайлівка в Покровському районі та селище Очеретине в Ясинуватському районі.

За даними відомства, прорив в Очеретине стався через зміну підрозділів Сил оборони. Загарбники скористалися ситуацією і проникли в південну частину селища і багатоповерхові будинки.

Там пишуть, що днем раніше в самому селищі відбулися “досить дивні події”, унаслідок яких сьогодні противник почав домагатися серйозних тактичних успіхів на цьому напрямку.

Варто зазначити, що Очеретине є ключовим пунктом оборони ЗСУ на північ від Авдіївки, оскільки розташоване на панівній висоті. Втрата населеного пункту загрожує бійцям ЗСУ одночасними ударами з тилу і з флангів.

З одного боку, з півдня і заходу – в тил підрозділам, які зараз будують нову оборонну лінію в Бердичі та західніше. З іншого боку, з північного сходу, з перспективою виходу в тил українським захисникам у Нью-Йорку і Торецьку.

Сообщение Загарбники просунулися в Новомихайлівці та Очеретиному Донецької області – DeepState появились сначала на URAUA.INFO.

Всі новини від: uraua.info

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7988
Опубліковано: 22.04.24