Dark mode


A+ | Скинути | A-
Вбивство поліцейського на Вінничині: Васілаке-старшому обрали запобіжний захід
Вбивство поліцейського на Вінничині: Васілаке-старшому обрали запобіжний захід
Міський суд Вінниці обрав запобіжний захід одному з підозрюваних у вбивстві поліцейського 20 квітня. Йдеться про Валерія Васілаке, який є батьком другого підозрюваного – Віталія Васілаке.

Суд у справі про вбивство поліцейського

Суд обрав запобіжний захід у вигляді взяття Васілаке-старшого під варту на два місяці без права внесення застави.

Зі схожим проханням виступила і сторона обвинувачення, яка просила заарештувати Валерія Васілаке без права внесення застави через підозру у вбивстві правоохоронця.

За заявою прокурора, Віталій та Валерій Васілаке намагалися виїхати за межі України, а після скоєння злочину підозрювані взяли свої закордонні паспорти та приховалися у лісовій зоні біля свого місця проживання.

Крім того, прокурор вказує, що підозрюваний заховав у лісі пістолет, з якого, за даними слідства, було здійснено вбивство поліцейського. Своєю чергою боєприпаси, які перевозили батько з сином, підозрювані викинули у водойму.

Своєю чергою підозрюваний у вбивстві Валерій Васілаке під час свого виступу в суді заявив, що шкодує про скоєне, тому не проти, якщо йому оберуть запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Вбивство поліцейського

Про вбивство поліцейського на Вінничині стало відомо 20 квітня. Тоді двоє чоловіків напали на правоохоронців, які перевіряли їх автомобіль.

Після злочину зловмисники втекли з місця подій, а через початок стрілянини один з поліцейських загинув. Другий правоохоронець отримав поранення.

На перехоплення злочинців була оголошена спецоперація поліції, результатом якої стало затримання підозрюваних вже 21 квітня, на території Одещини.

Затримані є військовослужбовцями, батько Валерій Васілаке та його син Віталій.

Джерела: РБК-Україна, Судово-юридична газета

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 7302
Опубліковано: 22.04.24