Dark mode


A+ | Скинути | A-
Новий альбом Тейлор Свіфт побив рекорд на Spotify
Новий альбом Тейлор Свіфт побив рекорд на Spotify
Фото: instagram.com/taylorerastour

Зірка встановила рекорд Spotify з 300 млн прослуховувань альбому за день

Спочатку зірка представила 16 пісень в альбомі The Tortured Poets Department, а пізніше випустила його доповнення, до якого увійшло ще 15 композицій.

Новий альбом The Tortured Poets Department американської співачки Тейлор Свіфт побив рекорд на Spotify. Про це повідомила сама стрімінгова платформа.

Зазначається, що за один день він вперше в історії зібрав понад 300 мільйонів прослуховувань. Це перевищує кількість прослуховувань у перший день останнього релізу артистки, який у день прем’єри зібрав 110 мільйонів прослуховувань.

“Історія створена! 19 квітня 2024 року альбом Тейлор Свіфт “The Tortured Poets Department” став першим альбомом в історії Spotify, який отримав понад 300 млн прослуховувань за один день”, – йдеться у повідомленні.

History made! On April 19, 2024, Taylor Swift’s The Tortured Poets Department was the first album in Spotify history to have over 300M streams in a single day.

— Spotify (@Spotify) April 20, 2024

Також у перший день релізу в США Свіфт продала 1,4 мільйона альбомів, перевищивши показник у 1,359 мільйона альбому 1989 (Taylor’s Version). Це найбільше за тиждень продажів платівки музикантки у США за всю історію.

Остаточні цифри першого тижня продажів будуть оголошені у неділю, 28 квітня. Очікується, що альбом також очолить чарт Billboard 200.

Раніше повідомлялося, що співачка Тейлор Свіфт уперше увійшла до рейтингу мільярдерів за версією Forbes.

Тейлор Свіфт випустила новий музичний альбом

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9101
Опубліковано: 22.04.24