Dark mode


A+ | Скинути | A-
Для Путіна не існує перемир’я: Зеленський про ініціативу Макрона на Олімпіаду
Для Путіна не існує перемир’я: Зеленський про ініціативу Макрона на Олімпіаду
Російський диктатор Володимир Путін не розглядає ніяке перемир’я, а Олімпійські ігри для нього не є авторитетом – це розуміє президент Франції Емманюель Макрон.

Про це заявив президент України Володимир Зеленський в інтерв’ю Х’юго Декрипту. За словами глави держави, він не вірить в подібний формат перемир’я з Росією.

Чи може бути перемир’я з Росією

– Я в це не вірю з Росією. Я не вірю в будь-який формат перемир’я з Російською Федерацією. Макрон знає, він сам свідок цього, ми разом були в Нормандському форматі. Ми разом проходили Мінський процес, – зазначив президент України.

За його словами, представники Франції, Німеччини та України є живими свідками, що не буває замороженого конфлікту з Росією.

Тоді Росія здійснює перегрупування та набирається додаткових сил, щоб знову напасти. На думку Зеленського, Україна вже проходила цей процес.

Зокрема, президент України звернув увагу, що так відбулося під час підписання домовленостей у нормандському форматі, які стосувалися періоду cease-fire. Але тоді теж Росія тренувала снайперів, які стріляли по українських військових.

– Вони тренували снайперів, які щодня вбивали наших людей. Це з доказами все є. Макрон це знає. Вони виходили на полювання. По телефонних перехопленнях, які були від нашої розвідки, ми все це чули. Для Путіна не існує перемир’я, Олімпіади, авторитетів, – стверджує він.

Олімпійські ігри

Проведення літніх Олімпійських ігор заплановано на період з 26 липня до 11 серпня 2024 році. Вони відбудуться у Парижі – столиці Франції.

Нещодавно президент Франції Емманюель Макрон заявив, що пропонуватиме Росії припинити вогонь в Україні під час спортивних змагань. Однак російський диктатор Володимир Путін відмовився від перемир’я.

Читайте також

Путін хоче перемоги, а не переговорів: Зеленський про закінчення війни миром

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 10643
Опубліковано: 22.04.24