Dark mode


A+ | Скинути | A-
Два українські арбітри працюватимуть на матчах Євро-2024
Два українські арбітри працюватимуть на матчах Євро-2024
Українські арбітри Микола Балакін та Олександр Беркут потрапили до списку рефері, які працюватимуть на матчах фінальної стадії Євро-2024 у Німеччині.

Про це повідомив офіційний сайт УЄФА.

Арбітри на Євро-2024 – хто судитиме матчі

Українці потрапили до списку арбітрів та розпочнуть турнір як резервних арбітрів. На матчах фінальної стадії чемпіонату Європи з футболу вони претендуватимуть на роль четвертого судді або резервного помічника рефері.

Всього УЄФА призначив 18 головних арбітрів на турнір: Майкл Олівер та Ентоні Тейлор (обидва Англія), Франсуа Летексьє та Клеман Тюрпен (обидва Франція), Даніель Зіберт та Фелікс Цваєр (обидва Німеччина), Марко Гвіда та Даніеле Орсато (обидва Італія), Данні Маккелі (Нідерланди), Шимон Марциняк (Польща), Артур Соареш Діаш (Португалія), Іштван Ковач (Румунія), Іван Кружляк (Словаччина), Славко Винчич (Словенія), Хесус Хіль Мансано (Іспанія), Сандро Шерер (Швейцарія), Гленн Нюберг (Швеція) та Халіл Умут Мелер (Туреччина).

Крім того, як і на Євро-2020, у межах угоди про співпрацю між УЄФА та КОНМЕБОЛ рефері з Аргентини Факундо Тельо та його бригада приєднаються до європейських арбітрів на турнірі в Німеччині.

Чемпіонат Європи з футболу 2024 року відбудеться у Німеччині з 14 червня до 14 липня.

Нагадаємо, на стадії групового етапу чемпіонату Європи з футболу збірна України гратиме в квартеті E проти Бельгії, Румунії та Словаччини.

Читайте також

Хто покаже матчі Євро-2024 в Україні: відомі транслятори

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 14420
Опубліковано: 23.04.24