Dark mode


A+ | Скинути | A-
На фронті відбулося 101 бойове зіткнення – Генштаб
На фронті відбулося 101 бойове зіткнення – Генштаб
Сили оборони відбили 19 атак в районах Греківки, Невського Луганської області та Терен, Ямполівки Донецької області.

Протягом минулої доби на фронті в Україні відбулося 101 бойове зіткнення. Ворог активізував штурмові дії на чотирьох напрямках у Донецькій області. Про це йдеться в ранковому зведенні Генштаб ЗСУ в Facebook.

На Куп’янському напрямку ворог п’ять разів атакував наші позиції в районі населеного пункту Берестове Харківської області.

На Лиманському напрямку Сили оборони відбили 19 атак в районах населених пунктів Греківка, Невське Луганської області й Терни, Ямполівка Донецької області.

На Бахмутському напрямку наші воїни відбили 21 атаку в районах населених пунктів Білогорівка Луганської області; Верхньокам’янське, Новий, Спірне, Іванівське, Кліщіївка Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, намагався покращити тактичне положення.

На Авдіївському напрямку нашими захисниками відбито 21 атаку в районах населених пунктів Новокалинове, Очеретине, Новобахмутівка, Бердичі, Яснобродівка, Нетайлове, Первомайське, Невельське Донецької області, де ворог намагався витіснити наші підрозділи із займаних рубежів.

На Новопавлівському напрямку наші військові продовжують стримувати ворога в районах населених пунктів Красногорівка, Георгіївка, Новомихайлівка, Водяне та Урожайне Донецької області, де ворог, за підтримки авіації, 24 рази намагався прорвати оборону наших військ.

На Оріхівському напрямку ворог, за підтримки авіації, п’ять разів атакував позиції наших захисників у районах Старомайорського Донецької області та Роботиного Запорізької області.

На Херсонському напрямку ворог не відмовляється від наміру вибити наші підрозділи з плацдармів на лівобережжі Дніпра. Протягом доби, ворог здійснив за підтримки авіації три безуспішні атаки на позиції наших військ у районі населеного пункту Кринки Херсонської області.

Втрати ворога

Протягом минулої доби авіація Сил оборони завдала ударів по 17 районах зосередження особового складу та одному зенітно-ракетному комплексу противника.

Підрозділами ракетних військ завдано ураження по одній наземній станції управління БпЛА, одному району зосередження озброєння та військової техніки, двох районах зосередження особового складу, одному засобу ППО та 3 інших важливих об’єктах противника.

Як ми вже писали, ЗСУ в тимчасово окупованому Криму знищили російський корабельний протичовновий вертоліт Ка-27.

Бої за Новомихайлівку: знищено понад 300 одиниць техніки ворога

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 12351
Опубліковано: 24.04.24