Dark mode


A+ | Скинути | A-
В Маріуполі пролунали 12 вибухів – мерія
В Маріуполі пролунали 12 вибухів – мерія
Російські пропагандисти повідомили про “роботи Торнадо-С з ракетами дальністю до 300 км по Кураховому”, повідомив Петро Андрющенко.

Серія сильних вибухів пролунала цієї ночі в тимчасово захопленому військами РФ Маріуполі в в ніч на середу, 24 квітня. Імовірно, причиною цього були “прильоти”, але місцеві гауляйтери та представники окупаційної “адміністрації” вигадали власне сумнівне пояснення. Про це повідомив радник мера Маріуполя Петра Андрющенка на своєму Telegram-каналі.

Вибухів було щонайменше 12. Вони прозвучали близько 01:20, розповів посадовець.

“Чули всі райони міста та узбережжя. Також повідомляють, що гуркіт було чути до Бердянська. Одночасно з цим було оголошено ракетну небезпеку на півдні, проте ніяких сигналів повітряної тривоги не лунало (що в принципі норма для росіян)”, – зазначив він.

Також він зазначив, що можлива причина – “серія прильотів”, але навів інші пояснення цих вибухів – з боку окупаційної “влади”.

“По місту прильотів не зафіксовано, однак залишається відкритим питання району. Намагаємось встановити причину. Через пів години після вибухів російські моніторингові пабліки повідомили про “роботи Торнадо-С з ракетами дальністю до 300 км по Кураховому”. Попередньо інформація виглядає як чергове “заспокійливе” з серії “горів рогіз”, – резюмував Андрющенко.

Нагадаємо, за інформацією партизанів, у травні цього року в окупованому Маріуполі загарбники можуть розпочати мобілізацію.

Раніше ми вже повідомлялося, що загарбники активно використовують руїни Азовсталі в окупованому Маріуполі для дислокації своєї бойової авіації.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали https://t.me/ua_1news та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 25261
Опубліковано: 24.04.24