Dark mode


A+ | Скинути | A-
Видавець таблоїда у 2016 році купував і приховував компромати на Трампа
Видавець таблоїда у 2016 році купував і приховував компромати на Трампа
Видавець газети The National Enquirer Девід Пекер у вівторок у суді в кримінальному процесі проти експрезидента США Дональда Трампа визнав, що платив людям, які розповідали про свої зв’язки з політиком, щоб приховати і “поховати” ці історії.

Про це пише видання The New York Times.

Повідомляється, що 2015 року Трамп, його особистий адвокат Майкл Коен і видавець Пекер зустрічалися в Trump Tower на Мангеттені, щоб обговорити план із приховування секс-скандалів перед виборчою кампанією Трампа у 2016 році.

– Мені зателефонував Майкл Коен і сказав, що бос хоче мене бачити, – згадує Пекер ті зустрічі.

Повідомляється, що тоді таблоїди Пекера купили і “поховали” дві історії, що паплюжили репутацію Дональда Трампа. Адвокат Коен також купив мовчання порнозірки – угода, що стала основою справи проти колишнього президента.

Що обговорювали на зустрічі

Пекер розповів, що Коен і Трамп запитували в нього, що він і його журнали можуть зробити для переможної кампанії.

– Я буду вашими очима і вухами, – відповів їм Пекер. Він пояснив таблоїдну практику, коли видання купує права на матеріал, але не публікує його.

Справа проти Трампа

У справі проти Дональда Трампа вказується, що його адвокат Коен заплатив $130 тис. порнозірці Стормі Деніелс, щоб змусити її мовчати про сексуальний зв’язок, який, за її словами, був із Трампом.

Прокурор звинуватив колишнього президента в організації злочинної змови і приховуванні.

Також Коен хотів захистити Трампа від ще однієї історії – начебто неправдивої заяви швейцара Trump Tower, який заявив, що знає покоївку, яка має дитину від Трампа. Девід Пекер купив цю історію, а в суді нагадав слова адвоката Коен, який сказав йому, що “бос був би дуже задоволений, якби цю історію замовчали.

Пізніше Пекер також купив за $150 тис. історію від колишньої моделі Playboy Карен Макдугал, яка заявила, що у неї був роман з Дональдом Трампом.

Адвокати експрезидента наголошують, що Дональд Трамп не скоював жодних злочинів, а лише намагався захистити свою репутацію.

Всі новини від: fakty.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 11887
Опубліковано: 24.04.24