Dark mode


A+ | Скинути | A-
Після атаки на металокомбінат в Липецьку, зупинені два кисневі блоки – ЗМІ
Після атаки на металокомбінат в Липецьку, зупинені два кисневі блоки – ЗМІ
Фото: Вікіпедія

НЛМК

Два безпілотники врізалися в будівлю кисневої станції НЛМК, будівлю частково зруйновано, повідомляють журналісти.

Два кисневі блоки зупинено на Новолипецькому металургійному комбінаті після атаки БПЛА, оскільки було руйновано будівлю кисневої станції. Про це з посиланням на свої джерела в середу, 24 квітня, повідомляє російське видання Astra, що позиціонує себе як незалежне.

“Вночі два безпілотники врізалися в будівлю кисневої станції НЛМК, будівлю частково зруйновано, зупинено два кисневі блоки комбінату… Про постраждалих невідомо”, – йдеться в повідомленні.

ЗМІ нагадало, що основне завдання кисневих станцій на металургійних виробництвах – забезпечення виробництва необхідною кількістю стисненого повітря.

Губернатор Липецької області Артамонів прокоментував у соцмережі цю подію.

“Було зроблено спробу завдати удару по інфраструктурі в промисловій зоні Липецька. Об’єкт був одиничний, загрози атаки житлового масиву не було. Було ухвалено рішення не включати системи оповіщення у місті та провести евакуацію тільки на території падіння БпЛА”, – запевняє російський чиновник. 

Жителі Липецька зараз же після вибухів повідомляли, що атаковано саме Новолипецький металургійний комбінат (НЛМК), нагадало ЗМІ.

Як ми вже писали, ніч проти середи, 24 квітня БПЛА впав на промзону російського Липецька.

Додамо, що безпілотники вже атакували НЛМК 24 лютого цього року. Тоді ЗМІ зазначали, що це один з найбільших металургійних комбінатів Росії, який працює на військово-промисловий комплекс країни-агресора.

Новини від 1News в Telegram та WhatsApp. Підписуйтесь на наші канали та WhatsApp

ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS Джерело

Всі новини від: 1news.com.ua

Поділитися:

Наші мобільні додатки:

Показів: 9472
Опубліковано: 24.04.24